Gevangenis Brugge voor moeder met kinderen

  • LaenenJill
  • LaenenJill's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Vragen stellen staat vrij, niemand weet alles!
Meer
5 jaren 1 maand geleden #2327 door LaenenJill
Gevangenis Brugge voor moeder met kinderen was gemaakt door LaenenJill
Hoi,
Ik ben recent veroordeeld tot 14 maanden gevangenisstraf in de strafrechtbank te Gent. Hier heb ik echter verzet voor aangetekend en dit zal 12 Mei voorkomen. Ik wil echter voorbereid zijn op alles daarom dat ik nu al de nodige vragen stel en informatie opvraag. :unsure:
Ik heb een dochtertje van 1 jaar (21 februari 2015) Genaamd Dakota Valentine Laenen. Bovenop dit ben ik ook nog eens 8,5 maand zwanger. (Uitgerekend voor 31 Mei 2016)
Het is namelijk zo dat mijn oudste dochter Dakota Valentine Laenen en ik onafscheidelijk zijn. Zij huilt, krijst, panikeert etc... na 1 uur zonder mij. Dit effect is ook bij mij. Ik ben in grootse doodsangsten wanneer zij niet bij mij is. Omdat ik niet weet wat het verzet gaat uitwijzen en er toch een mogelijke gevangenisstraf boven mijn hoofd hangt ben ik op zoek naar informatie en oplossingen.
Hierdoor kwam ik op de website van gevangenis Brugge waarop vermeld stond;
"De moeders die hier verblijven kunnen hun kind tot de leeftijd van drie jaar bij zich houden. Zwangere gedetineerden verblijven in de gevangenis van Brugge waar een medisch centrum is. Voor de bevalling zelf worden zij naar een ziekenhuis buiten de gevangenis overgebracht.
In de gevangenissen van Brugge, Hasselt, Lantin en Vorst kunnen moeders hun kinderen van maximum drie jaar oud bij zich houden. Zij verblijven in een aangepaste cel en krijgen speciale begeleiding"
Graag zou ik willen vragen ivm de mogelijkheden en/of wat meer informatie hierover. Ik accepteer de straf die ik zal krijgen maar zou deze willen uitzitten met mijn dochter(tjes) gewoon alleen al omdat ik bang ben wat er anders gebeurt. Niet alleen bij mij maar ook bij haar. Zij is nog nooit weggeweest van mij en is echt niet in staat om langer als max 40 min van mijn zeiden te zijn. Is het mogelijk dat ik dit kan aanvragen of hier wat informatie over kan verkrijgen aub? Of hoe moet ik dit aanvragen? Of naar wie moet ik hiervoor mailen?

Geluk vind je niet, geluk maak je zelf.
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.154 seconden