Zit jouw vriend of man in de gevangenis?

  • dinythomas
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
4 jaren 1 week geleden #2377 door dinythomas
Zit jouw vriend of man in de gevangenis? was gemaakt door dinythomas
We lezen zelden hoe een vrouw zich voelt wanneer haar man in de gevangenis zit, laat staan als er ook kinderen bij betrokken zijn. De berichten die ik lees op dit forum, tonen aan dat het allesbehalve makkelijk is. Daarom zou ik graag een vrouw (30+) willen interviewen voor het weekblad Libelle.

Dat een gevangenisstraf een impact heeft op de gedetineerde, is een feit. Maar vaak botst de omgeving rond die gedetineerde op veel onbegrip terwijl de impact des weg groot is. Niet alleen de persoon in kwestie wordt gestraft, maar ook de partner, de kinderen, de familie, de vrienden, zonder dat zij ook maar op enige manier betrokken zijn.

Zit jouw vriend of echtgenoot in de gevangenis? En zou jij anoniem hierover willen vertellen? Dit kan in alle anonimiteit. Het zou gaan om de verschillende aspecten: het emotionele, he sociale, het relationele, ... Heb je nog enkele vragen of sta je hierover open? Mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zoals ik eerder vermelde, kun je je verhaal doen in alle anonimiteit.

Lieve groeten,
Diny

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.305 seconden