Ga naar de inhoud

Re:Overplaatsing Brugge?

Home Forums Familie van gedetineerden Overplaatsing Brugge? Re:Overplaatsing Brugge?

#1645
Meisje_80
Deelnemer

  Ik ga volgende week donderdag en vrijdag nog eens op bezoek. Komt goed uit, want heb bijscholing in die buurt, die dagen, dus kan dan een bezoekje aan hem combineren.
  Hij zou misschien voor donderdag ongestoord bezoek aanvragen, zo kunnen we 2 uur met elkaar zijn zonder iemand om ons heen 🙂 want in de bezoekzaal heb je zoveel volk rond je. En vind het spijtig dat ik daar niet langs hem kan zitten, zoals in de andere gevangenis. Dan kan ik hem tenminste wat knuffelen en al, maar hier niet.
  Ga es moeten horen hoe het ongestoord daar te werk gaat, want dat is overal anders.

  Mijn vriend is bij de dokter moeten komen en ze zouden binnen 2 weken nog es verder kijken hoe alles genezen is en dergelijke, daaruit weet hij dat hij binnen 2-3 weken pas ten vroegste terug wordt overgeplaatst 🙁 hatelijk, want nu kan ik hem maar max 1 keer per week bezoeken. En ik mis hem zo hard 🙁

  Maarja we zullen moeten volhouden he! Hopelijk weten we eind februari wat meer, want dan moet hij voorkomen voor de SURB. Hoop dat zijn uitgangen dan worden goed gekeurd en misschien zelfs zijn verlof, maar dat zal wel wat teveel van het goede zijn!

  Groetjes