Ga naar de inhoud

Re:Weet niet zo goed wat doen…

Home Forums Familie van gedetineerden Weet niet zo goed wat doen… Re:Weet niet zo goed wat doen…

#1189
life
Deelnemer

  hallo Daphne,

  ik denk dat het ook beter is om het je familie te vertellen. en dan heb ik het wel over naaste familie zoals je ouders, eventuele broers, zussen. in het begin zullen ze schrikken en misschien wel boos zijn. En dan waarschijnlijk niet op jou maar op hem. dit is een heel normale reactie. maar de boosheid zal zakken en uiteindelijk zullen ze jou steunen. jullie kennen elkaar al lang hé. had je geen vermoedens dat je man met iets bezig was waar jij niets van wist?
  ik wel heel erg en ergens moet ik zeggen dat het ergens hoe raar dat ook klinkt goed is dat het zo gegaan is. want leven zonder vertrouwen en vermoedens terg enorm aan je en maakt de relatie uiteindelijk kapot. Dus misschien moest het lot zo zijn.
  ik heb hem ondertussen 2 keer gehoord. hij belde me gisterenmorgen en s avonds nog eens. heb echt alles gezegd dat ik wou zeggen tegen hem, ben heel hard geweest voor hem en hem laten weten dat wat hij deed onvergeeflijk was maar dat het vooral de leugens zijn die het meeste pijn doen. heb hem ook gezegd dat ik niet weet of ik hem ooit nog kan vertrouwen en dat wij niets gedaan hebben maar ook enorm gestraft worden.
  hij zegt dat hij nu al enorm spijt heeft en dat hij alle dagen weent als hij naar onze foto’s kijk.
  ik voel me opgelucht dat ik hem gesproken heb en ben blij dat ik alles van mijne lever nu is.
  maar ik maak me toch wat bezorgd over mijn eigen gevoelens. ik voel dus totaal geen medelijden. voel alleen maar boosheid. was wat weg maar is terug gekomen met hem te horen. heb zo het gevoel van: ik trek me van jou niets meer aan en leid mijn eigen leven verder. wil hem precies zelf nog eens extra straffen. ik weet dit wel maar het is sterker dan mezelf.voel me nu wel sterker en wil er vooral zijn voor mijn kinderen. ween ook veel minder, heb precies geen tranen meer. hij belde me net ook op en kon me weer niet inhouden om verwijtend naar hem te doen. misschien zal dat zo de eerste keren zijn en daarna niet meer. wil graag weten hoe dat bij anderen ging.