Ga naar de inhoud

Karin Vandenbriele

Aangemaakte reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
  • Auteur
    Berichten
  • In reactie op: telefoneren #1132

    dag tilly,

    ah coderen ze dat een mailadres, mss wel goed dat alleen de persoon voor wie t bestemd is dat te zien krijgt.
    m’n hotmail is karinvandenbriele@hotmail.com. Doe je verhaal maar eens 🙂 dan reageer ik erop.. groetjes en prettig weekend karin

    In reactie op: telefoneren #1129

    dag Tilly,

    ik las je reacties, ik heb ook geantwoord op de berichtjes van la Luna en daardoor komen jullie berichten aan elkaar ook bij mij via m’n mail binnen.
    Mijn mailadres staat bij haar reacties vermeld, moest je zin hebben me te contacteren ?

    ik was gisteren bij mijn vriend, ik was de eerste in bezoekzaal B en hij was er binnen 5 minuutjes. Was rond half 2.Vorige week had ikd at ook dat hij niet kwam, ik ben op de cipiers afgestapt en gevraagd of ze hem eigenlijk al verwittigd hadden. Toen belden ze terug…
    Ik weet niet zo goed hoe ik hem moet benaderen nu, hij is duidelijk wat depressief, heeft last met in de gevangenis zitten. En het slaaptekort wreekt zich denk ik. Hij is normaal gezien een optimist zegt hij maar nu komt ‘t precies allemaal op hem af. Ik ken hem nog niet zo lang, en ben nog volop bezig hem te leren kennen, voor zover je dat kan tijdens een periode van niet vrij zijn..

    groetjes Karin

    In reactie op: telefoneren #1118

    hallo.. je hebt me een reactie gestuurd, bedankt..; de uitspraak van mijn vriend zijn Beroep is pas 10 februari, en wachten duurt zo lang..
    je vroeg of ‘t de celmaat van jouw vriend kon zijn, nee hij zit alleen op cel.

    Ik heb ook gelezen wat je vroeg over telefoneren, soms is dat 10 minuten, soms veel minder afhankelijk van het aantal mensen die moeten bellen. Soms staat er een chef op een korte afstand zegt mijn vriend en die doet gewoon teken van nu afronden, soms belt hij 10 minuten maar heel dikwijls maar 6 of 7.
    Het is ook zo dat mijn vriend z’n lampje aandoet om te vragen of hij mag gaan bellen en dan kan het nog een half uur duren voor ze hem komen halen. Heb ‘t al voorgehad dat hij vlak voor einde beluur pas kan bellen en dan krijgt hij maar een paar minuten. Hij is zo gefrustreerd soms maar ik zeg hem dat hij kalm moet blijven. Ik denk dat de machteloosheid die gedetineerden ervaren het ergste is, het gekleineerd worden op regelmatige tijdstippen.

    Als je graag babbelt over hoe je je voelt,en je situatie met je vriend, graag hoor ! wat is je naam ?
    groetjes Karin

    In reactie op: protonkaart #1090

    hallo Samantha,

    een protonkaart is geen aparte kaart, het is onze bankkaart waar we een zg protonsaldo op kunnen zetten , dat zijn kleine bedragen waar je in winkels, bakkers enzo mee kan betalen.
    Weet niet of dat voor Ned kaarten geldt, dat moet je ‘s bij de bank vragen.
    Moest dit niet lukken dan zou ik gewoon iemand in de bezoekzaal vragen om met zijn/haar proton te betalen en jij geeft ‘t geld terug in euro na ‘t bezoek ?

    tot hoors mss

    groetjes Karin

    In reactie op: vriend in gevangenis hasselt #1086

    hallo Luna, of noem ik je Lieke ?
    bedankt voor je bericht gisteren. ‘t Was bij mij wat moeilijk gisteren, ik ondervind dat niemand me echt steunt hierin, en vinden dat ik voor iets abnormaal kies.
    Zelfs een goeie vriendin die zelf iemand in de gevangenis bezoekt maar als steun , ze is zelf getrouwd begrijpt me niet.Die zag ik gisteren en die is zo nuchter. Ik ben zelf ook iemand die met beide voeten op de grond staat en dit had ik nooit verwacht maar het is nu zo. waarom hij ja ik weet het ook niet :)ik weet wel dat het niet rozegeur en maneschijn is maar hem zien en hem horen ja dat maakt me gelukkig dus ja. Het is gewoon een zuiver gevoel.
    Jij hebt je vriend dus ook in de gevangenis leren kennen ! al schrijvend..
    Ik wil graag dingen met je delen als je dat wil natuurlijk. Hoe oud zijn jullie ?? weet niet of jij dat van mij weet, ik ben 49 en m’n vriend 44.
    Maar ik vind gewoon mailen leuker en persoonlijker dan op deze site dus ik geef je m’n mailadres :
    karinvandenbriele@hotmail.com

    graag tot hoors !
    groetjes Karin
    P.S. ik reageer nog op wat je in je bericht zei hoor

    In reactie op: vriend in gevangenis hasselt #1084

    dag Luna,

    ik kom net terug van Hasselt vandaag. bedankt voor je reactie!
    Ik heb m’n vriend leren kennen in Mechelen, daar zat hij in voorarrest en daar was de gespreksgroep.
    Hij is naar Hasselt overgeplaatst omdat hij daar woonde toen hij opgepakt werd. Zijn vriendin heeft hem vervolgens in de steek gelaten en enkene maanden later leerde hij mij kennen.
    Zijn overplaatsing terug naar Mechelen is aangevraagd, met als reden de lange afstand voor mij, en familie die in het Antwerpse woont, en goedgekeurd maar gaat pas in na de uitspraak van zijn beroep en die is pas 10 februari.:( nog even wachten dus..er is 5 jaar gevraagd en hij zit bijna een jaar nu. Volgens hem moet je toch rekenen op de helft uitzitten met de laatste 6 maand verlof of kans op enkelband. Dat zou dan willen zeggen vanaf feb 2012 verlof, als dat zo zou zijn zie ik ‘t wel zitten, denk ik nu toch.
    Ik leer hem eigenlijk kennen door onze dagelijkse telefoontjes en een uurtje bezoek. Ik ga soms 1 keer en soms 2 keer per week. 1 keer per week in ‘t begin en ik miste hem teveel. Een relatie starten in de gevangenis is niet evident maar vanaf dat ik hem zag was er iets tussen ons.
    Hoe ervaar jij alles ? hadden jullie al lang een relatie ?
    de terugkeer naar de buitenwereld… ik vraag me dat ook af, hij praat daar verlangend over en ik denk niet dat hij veel problemen gaat hebben maar waar ik aan denk is hoe gaan onze mannen weer werk vinden enzo.

    Graag hoor ik je terug, denk dat praten hierover en in hetzelfde schuitje zitten ons helpt ..

    groetjes Karin

    In reactie op: vriend in gevangenis hasselt #1080

    dag Lieke,

    heb me net vandaag geregistreerd op Thuisfront.
    Mijn vriend is in Hasselt, ik heb hem leren kennen ind e gevangenis tijdens een gespreksgroep, 6 mensen van binnen en 6 van buiten. erw a siest op het eerste zicht en hoewel ik getwijfeld heb heb ik gevraagd hem te mogen schrijven.
    Ik bezoek hem sinds een maand, de eerste keer dat ik hem weer zag wist ik het al ‘ dit is mijn man ‘
    Veel verwarring toch en vooral het weggaan na bezoek is dubbel , blijheid en verdriet..

    Graag hoor ik iest van je, ik heb wel het geveold at dit iets is wat alleen lotgenoten begrijpen.
    Vandaag komt zijn Beroep voor dus ik ben extra zenuwachtig.. groetjes Karin

    In reactie op: wat moet ik allemaal doen? #1079

    dag Ulla,

    ben je al op bezoek geweest ? mijn vriend is ook in Hasselt, mijn aanvraag tot bezoek was vrij snel goedgekeurd.
    Ik woon een eindje weg en ga 1 keer per week. Ze zijn correct in Hasselt maar heel onpersoonlijk. 1 kee kregen we 5 minuten bezoektijd bij, is maar 1 kker gebeurd..
    je mag niks meenemen, geen eten, niks te lezen,geen kadootjes. je mag wel brieven en fotos afgeven als je je aanmeldt.
    Graag hoor ik iets van je, ook hoe je je voelt na bezoek..

    groetjes Karin

    In reactie op: wie kan me helpen? #1078

    dag Zoë,

    heb me net ingeschreven op dit forum, in wat je schreef herken ik me zo goed, zit met zoveel vragen op dit moment. ben verliefd geworden op iemand die ik in de gevangenis heb leren kennen tijden een praatgroep. Heb bewust contact met hem gezocht.
    Hij was in Mechelen (waar ik woon ) en overgebracht naar Hasselt, ik ga 1x per week nu, en overplaatsing naar Mechelen is aangevraagd. Hij heeft vnl mij als reden opgegeven.
    Elke dag bellen, het doet goed.. dat uurtje per week is zo kort en het doet pijn als ik weg ga. Toch draag ik iets belangrijk in mezelf mee telkens ik weg ga.
    Jong ben ik niet echt, ben 49 en hij 44. Dat dit echt is dt weet ik.
    Ik zou graag steun hebben aan iemand die in mijn gevoelswereld zit?

    als je zin hebt graag een reactie ?
    heel veel groetjes Karin

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)