Meteen naar de inhoud

fibi

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 46)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Bezoek #2210
  fibi
  Deelnemer

   hey Miesje,
   gewoon op de computer pcb brugge in tikken , dan kom je op een site van de overheid en daar kan je de bezoekuren terug vinden. Ook kan je eens telefonisch vragen op het nummer 050 / 45 71 11.
   Hopelijk ben je hier al een beetje mee verder geholpen.
   mvg;

   In reactie op: Officiële tafelschikking?!? #2206
   fibi
   Deelnemer

    Hoi Sibie,
    Allereerst wil ik jullie geluk wensen met jullie aanstaande huwelijk.
    Moest ik in jullie plaats zijn dan zou ik eens ten rade gaan bij de uitbaters van de zaak waar het huwelijksfeest plaats vind , deze mensen hebben ( of zouden toch moeten hebben ) daar wel ervaring in denk ik of moesten jullie een ceremoniemeester onder de arm hebben genomen ook eens bij hem.

    In reactie op: Beste vriend in gevangenis #2198
    fibi
    Deelnemer

     hey alpina,
     ik zelf kan u niet helpen , maar kijk eens of Maaike van Buitendienst dat niet kan. Buitendienst kan je in veel mailtjes het mail en telefoonnummer terug vinden , zie eens in de rechterzijde naar mailtjes dat deze dienst heeft beantwoord . Je hoeft daar niet voor in West-of Oost -Vlaanderen te wonen hoor , de dienst zal u wel een adres of mailadres geven en uw vraag beantwoorden .
     Grtjs ;

     In reactie op: bezoeken #2188
     fibi
     Deelnemer

      Hallo Gerdakke,
      dat zal pas kunnen als hij het ginder heeft aangevraagd en jij een copy van uw pas voor en achterzijde hebt op gestuurd en het door de directie is goed gekeurd en is dan geen probleem denk ik . Als je het héél zeker wil weten neem je best contact op met Buitendienst hier op deze site , Maaike zal het u wel verder uitleegen wat nodig is .
      Grtjs ,

      In reactie op: Drugshonden #2157
      fibi
      Deelnemer

       ik geloof niet dat de hond daar zal op reageren hoor juju , van een handje geven , zal wel meer moeten zijn . Bedoel als je er zelf geen neemt of meeneemt naar ginder.

       In reactie op: Drugshonden #2154
       fibi
       Deelnemer

        Hallo juju,
        ik heb dit al verschillende malen mee gemaakt. Maar als je niets mee neemt en zelf niet gebruikt of gebruikt hebt , of in aanraking bent geweest met drugs dan zal dat dier gewoon doorlopen . Het dier doet gewoon waar het voor is op geleid en 100% is nooit zeker , maar benaderd het toch heel dicht denk ik hoor.
        Het is natuurlijk jammer dat je daar zoveel van de bezoektijd aan verliest , maar is altijd zo , dat de goeie het moeten bekopen door mensen die het nodig vinden om toch maar drugs of andere zaken proberen binnen te smokkelen.

        In reactie op: BEDANKJE . #2151
        fibi
        Deelnemer

         sorry, dit was niet zeer takt vol van mij , dus wil het moest zijn alle medewerkers van thuisfront , maar zeker ook alle mensen die iemand wegens gevangene moet missen wens ik ook fijne feestdagen en een voorspoedig 2014,

         In reactie op: BEDANKJE . #2150
         fibi
         Deelnemer

          Dank u , is graag en gemeend gedaan, en ik wens alle medewerkers van thuisfront tevens fijne feestdagen en een voorspoedig 2014.

          In reactie op: iemand om te praten #2100
          fibi
          Deelnemer

           hallo cinalleen,
           ik kan mij vinden in uw tegenwoordige situatie, maar ik zou u de raad geven eens contact op te nemen met Buitendienst hier terug te vinden op deze site . daar zullen ze op uw vragen antwoorden en heb je meteen ook de juiste voorwaarden waaraan je moet voldoen om uw vriend te gaan bezoeken en over andere zaken ook. Ook al zit uw vriend niet in Brugge , dan zal Maaike of een andere medewerker u wel het adres waar je moet naar schrijven doorsturen .
           Grtjs en veel sterkte gewenst.

           In reactie op: gevangenis van brugge #2008
           fibi
           Deelnemer

            hallo joke ,
            je moet je daar eerst aanmelden , opletten als het de eerste maal is dat je hem bezoekt daar wel 1uur op voorhand binnen zijn, anders 3/4 uur voor de volgende malen.
            Kinderen mogen mee op bezoek naar hun vader , maar moet een pasportje hebben . Van kledijweet ik het niet , maar voor al deze dingen neem je best eens contact op met ofwel de gevangenis zelf ginder of met Buitendienst ( kijk even hier op de site en je zal het wel ergens in het rechter colonnetje zien staan ) met Maaike deze zal u dan ook de juiste inlichtingen kunnen doorsturen hier .
            Hop u toch wat geholpen te hebben al is het niet veel joke. Veel sterkte gewenst verder ook grtjs .

            In reactie op: hoe word je op de hoogte gehouden #1950
            fibi
            Deelnemer

             Beste jessica ,
             ik lees dat je met enkele problemen zit . Ik zou u de raad willen geven eens contact op te nemen met Buitendienst. Deze mensen zullen u verder de juiste inlichtingen geven en je kan hun telefoon en adres hier wel ergens op de site terug vinden . Moet maar kijken in de rechter kolom hier en daar staat hun adres en telefoon bij hun reactie. Bel of mail hen eens en je bent meteen van ales op de hoogte.
             Veel sterkte gewenst en hoop u hier dan ook wat mede te hebben helpen.

             In reactie op: voorarrest #1730
             fibi
             Deelnemer

              hey konijntje,
              is niet moeilijk hoor , gewoon als hij daar de toelating voor heeft gekregen , hij zal wel een datum hebben moeten opgeven dan breng je ze op deze datum mee . je stopt ze in in plastiekzak en voor de zekerheid maak je een brieje met zijn naam en celnummer en sectienummer op geschreven en kleef je het eraan . je zal het moeten afgeven aan de cipier die daar zit om door de controledector naar boven te gaan; dat is het denk ik .

              In reactie op: vriend #1715
              fibi
              Deelnemer

               om een juist antwoord op deze vraag te willen lynntje , neem je best eens contact op met Maaike van buitendienst, zij zal u graag een juist antwoord daar op geven en weet je meteen alles wat je wil weten . kijken waar in rechter kolon buitendiest staat , daar staat het adres en telefoon bij van maaike, lynntje.

               grtjs,

               In reactie op: vriend #1709
               fibi
               Deelnemer

                hey Lynntje ,
                schrijf gewoon een briefje naar uw vriend met de vraag of hij je wil zien . hij kan je dan op de bezoekerslijst laten plaatsen en zo indien toegestaan kan je hem bezoeken in de gevangenis indien je dat wil. Biefje adresseren : naam van uw vriend – straat en nummer gevangenis – plaats en postnummer ( bv. 8200 brugge) . ze uw adres op de achterzijde in geval van zekerheid of in de brief zodat hij u kaneen antwoord terug schrijven , indien hij u wil zien of spreken dan zal hij u wel iets laten weten.
                hopelijk u een beetje te hebben kunnen verder helpen ;

                In reactie op: bezoek #1689
                fibi
                Deelnemer

                 hallo meisje 94,
                 wat mopke hier schrijft is juist maar voor alle zekerheid zal je ook eens naar het stadshuis of gemeentehuis moeten gaan om een briefje van goed gedrag en zeden of zoiets denk ik en dit briefje dan opsturen naar uw vriend . Maar om zeker te zijn dat je met alles in orde bent moet je maar eens verder op deze site zien en kijken naar adres en telefoon van Buitendienst en bel eens naar maaike , die zal u zeker verder helpen met uw probleem en ben je zeker dat alles in orde is.
                 grtjs en veel sterkte.

                15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 46)