Ga naar de inhoud

Sien

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 24)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1644
  Sien
  Deelnemer

   Hey,

   is het waar?? Ah dat wist ik niet! Ik ben vorige week maandag op bezoek geweest, nu ga ik donderdag terug. Er zit dus idd 10dagen tussen soms. Goed dat ik het weet voor de volgende keer! Nog een geluk dat we elkaar hier hebben om wat informatie te geven 😉

   Ik had gedacht dat mijn ex-vriend ook terug zou overgeplaatst zijn intussen. 🙁 Hij verblijft nu ook al 3weken in Brugge.
   Van wie ben jij dit te weten gekomen dat het nog 2à3 weken zal duren? Of hebben ze dat aan jouw vriend vertelt?? Wij horen daar namelijk niets van…

   Het is eventjes aanpassen, maar het belangrijkste is nu idd dat hij de nodige verzorging krijgt en veel kan rusten hé!

   Groetjes Sien

   In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1642
   Sien
   Deelnemer

    Dag meisje_80,

    leuk voor je dat je eindelijk je vriend terug gezien hebt! Na al die tijd en dan nog in zo een omstandigheden… Ik kan me het zo inbeelden welk gevoel het moet geweest zijn 😉
    Het is idd lang wachten in de bezoekerszaal, ik zit daar ook steeds af te tellen en wel 100keer op mijn uurwerk te kijken. Ik vind het ook wel lastig om daar steeds zolang op voorhand te moeten zijn. Ik moet ook van ver komen en ben dus 5u weg wanneer ik naar de gevangenis op bezoek ga. De mogelijkheid om een bezoekje te plannen is dus veel minder.

    Groetjes Sien.

    In reactie op: Kan dit? #1628
    Sien
    Deelnemer

     Hey,

     ja ik zeg “naar het schijnt” omdat ikzelf niets op paier gezien heb. Mijn ex-vriend zei dit aan de telefoon. Meer uitleg kon hij niet meer geven, want de telefoon sloeg af omdat zijn geld op was. Dinsdag ga ik op bezoek, dan zal ik hem kunnen vragen of hij daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht is.

     In reactie op: psd #1623
     Sien
     Deelnemer

      Hey,

      psd wil volgens mij zeggen “psychosociale dienst”. Mijn ex-vriend zit ook in Brugge. Hij heeft ook al een aantal keren van die briefjes geschreven maar ook niemand gezien. Ik denk dat het belangrijk is dat hij blijft van die briefjes indienen. Ik zeg dat altijd tegen mijn ex-vriend in de hoop dat hij eens iemand ziet.

      Groetjes Sien

      In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1617
      Sien
      Deelnemer

       Dag meisje_80,

       na een telefoontje deze ochtend waarna bleek dat hij er nog was, ben ik deze middag vertrokken naar Brugge voor het 1ste bezoek. De stress speelde me onderweg al parten 🙂
       Gelukkig dat ik goed op tijd vertrokken ben want ik ben eventjes verloren gereden. Rond 13u kwart ben ik dan aangekomen. Het 1ste zicht was al indrukwekkend! Een groot verschil met Dendermonde hoor… Hier heb je onmiddellijk het gevoel dat je aangekomen bent in een gevangenis. Ik was een beetje onwennig en overdonderd! Zo een grote wachtzaal, een heel ander systeem… Gelukkig was er een mevrouw die zo lief was om me beetje wegwijs te maken en wat info te geven! (nogmaals dankjewel aan deze mevrouw!)
       Ik heb in de wachtruimte ettelijke keren op mijn uurwerk gekeken en de tijd afgeteld. Om 14u25 mochten we eindelijk naar de wachtzaal. Alle gedetineerden waren er al behalve mijn ex-vriend. Ik denk dat dit komt doordat hij van de ziekenboeg kwam. Na 10min wachten was hij er eindelijk! Hij was doodblij om mij te zien! Hij had een lach tot achter zijn oren! 🙂 Hij had nooit gedacht dat ik zou komen omdat het zo ver van hier is. We hebben weer wat kunnen bijpraten en het was fijn te zien dat hij er al beetje beter uitzag dan de laatste keer dat ik hem in Dendermonde had gezien. Hij hoopt dat hij na de onderzoeken (ivm zijn herseninfectie) terug mag keren naar Dendermonde. Emotioneel voelt hij er zich niet zo goed omdat het zo ver is en hij er niemand van zijn familie zal zien. De lange rit was de moeite toch waard, ben blij hem eventjes een glimlach bezorgd te hebben 😉

       Voor jou is het blijkbaar minder goed nieuws! Zo jammer dat je nu niet op bezoek kan gaan maar is waar dat zijn gezondheid nu belangrijker is. Ik hoop dat de operatie geslaagd is! Veel sterkte meid!

       Nog enkele tips voor je 1ste bezoek:
       – zorg ervoor dat je de 1ste keer zeker op tijd bent! 1u op voorhand, als je 5min te laat aanmeldt mag je zelfs niet meer binnen!
       – vergeet zeker niet jouw gsm enzo op te bergen in het kluisje. Als je hem blijkbaar per ongeluk nog bij hebt, mag je onmiddellijk terug keren en krijg je geen bezoekrecht meer die dag!
       – je mag muntstukken geld meenemen(kan je blikjes drinken mee kopen tijdens het bezoek), je mag ook een briefje van 5euro of 10euro meenemen en dan kan je in de wachtzaal in zo een “wisselaar” daarmee jetons kopen waarmee je dan tijdens het bezoek eten (koekjes, ijs, chips, soep, chocolade,…) kan aankopen. Ik wist dit niet, dus zat in de wachtzaal zonder jetons, maar gelukkig was die ene mevrouw zo lief om me 2jetons van haar te geven. 🙂

       Vele groetjes x

       In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1614
       Sien
       Deelnemer

        Hey,

        ja idd jammer dat we niet samen kunnen gaan. Maar dinsdag moet ik werken. Mss een volgende keer?!

        Ik voel ook weer de spanning en het ongemakkellijk gevoel om straks op bezoek te gaan in alweer een andere gevangenis. Het is toch altijd beetje angstaanjagend! Zeker als je de eerste keer alleen moet gaan!
        Maar ik ga het me er toch op wagen! Eerst ga ik nog eens bellen om te vragen of hij daar nog is.

        Groetjes x

        In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1611
        Sien
        Deelnemer

         Hier ben ik weer… Net gebeld naar de bezoekdienst van de gevangenis in Brugge. Ik was aangenaam verrast want het was een heel vriendelijk persoon aan de andere kant van de lijn 🙂 Dan is zo een telefoontje al beetje gemakkelijker!

         Hij ligt dus effectief op de ziekenboeg in Brugge maar kan dus wel uit bed komen waardoor het dus tafelbezoek is. Die mevrouw zei eerst dat ik opnieuw mijn paspoort enzo moest opsturen…Ik was dus al even in paniek!!! Ik heb dan bevraagd of die bezoekerslijst van de vorige gevangenis niet overgezet werd. Ze heeft dit dan even nagekeken en normaal zou ik wel mogen gaan als ik voordien al in de gevangenis op bezoek geweest ben bij hem. Pff…opluchting… Morgen mag ik niet gaan omdat ze dan geen nieuwe inschrijvingen doen. Wordt dus een dagje langer wachten…Ik ga maandag dus eens op bezoek gaan bij hem. Ze raadde me wel aan om nog eens te bellen voor ik vertrok om te kijken of hij er nog was omdat het ginds echt kortverblijven zijn.

         En…zo een busje vind ik een schitterend idee 🙂

         Groetjes

         In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1610
         Sien
         Deelnemer

          hey,

          ik ga nu eens bellen en vragen om een afspraak te kunnen maken om op bezoek te gaan. Ik ben eens benieuwd..


          @Meisje_80
          : bedankt!! Ik stuur je een mailtje!

          Groetjes

          In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1600
          Sien
          Deelnemer

           Hey, ik heb hieronder een tekstje gevonden die Maaike eens gepost heeft. (Ik heb het in dit berichtje ook geplakt) Maar ik begrijp het niet zo goed. Wat ik wel begrepen heb is dat ik zondag op bezoek zou kunnen want hij is nog niet veroordeeld. Maar is het bezoekuur dan van 8u45 tot 9u45??? (dat is wel heel erg vroeg :-$) En lukt dat dan als ik er nog niet geweest ben?

           Groetjes Sien

           ‘Behoudens de door de wet of de reglementering bepaalde uitzonderingen, hebben verdachten het recht dagelijks bezoek te ontvangen. Verdachten kunnen tafelbezoek of individueel bezoek ontvangen van bezoekers die reeds op de bezoekerslijst staan (geen nieuwe inschrijvingen) op zondag van 8.45u tot 9.45u volgens de bezoektoelatingen’.

           In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1598
           Sien
           Deelnemer

            Hey,

            ja hoor je kan me via mail bereiken. Maar vraag me af hoe ik je dit kan bezorgen. Kan ik dit hier posten en dan onmiddellijk weer verwijderen? Want wil dit nu ook niet voor iedereen openbaar maken 😉

            In reactie op: bezoekuren gevangenis brugge #1595
            Sien
            Deelnemer

             Hey meisjes,

             ik dacht ook dat we onder de noemer “gemeenschappelijk bezoek” moesten kijken. Maar ik vraag me af of dit ook voor de ziekenboeg telt?

             Groetjes

             In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1594
             Sien
             Deelnemer

              Hey, het is fijn om weten dat ik niet de enige ben in deze situatie! Dat zou heel lief zijn als je dat zou willen vragen aan uw vriend!

              Dankjewel!
              Vele groetjes

              In reactie op: bezoekuren gevangenis brugge #1592
              Sien
              Deelnemer

               Ik heb net ook iets gepost ivm de bezoekuren van Brugge. Een vriend van mij is vandaag ook overgeplaatst naar Brugge. Als ik iets te weten kom omtrent de bezoekuren, laat ik het je zeker weten.

               Groetjes Sien

               In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1590
               Sien
               Deelnemer

                Dag iedereen,

                het is gebeurd… Vandaag stond ik aan de gevangenis om op bezoek te gaan bij mijn ex-vriend maar toen wisten ze me te vertellen dat hij net overgebracht was naar Brugge. Dju..daar stond ik dan. Onmiddellijk weer aan hem denkend, aan het feit dat ik gezegd had dat ik ging komen en dat hij nu weer niemand zou zien. 🙁

                Weet er iemand naar waar ik kan bellen om de reden eigenlijk te weten komen van de overplaatsing?? Ik denk dat het zal gaan omwille van zijn medische toestand, maar ik wil graag uitsluitsel.

                Kan ik bellen naar de gevangenis van Brugge en daar info vragen omtrent het bezoek en of hij wel degelijk op de ziekenboeg ligt?

                Ik hoop echt dat hij vandaag nog contact met me opneemt want ik wil graag weten hoe het met hem gaat. Hij zal wel weer zijn klopke gekregen hebben aangezien hij nu zo ver van iedereen zit!

                x Sien x

                In reactie op: Overplaatsing Brugge? #1575
                Sien
                Deelnemer

                 Hey,

                 bedankt allemaal voor jullie reacties. Ik ben er zeker al wat mee geholpen. Momenteel is hij nog niet overgeplaatst naar Brugge. Het blijft dus afwachten. Ze hebben hem wel al eens naar het ziekenhuis gebracht voor extra onderzoeken (bloedafname, scanneronderzoeken,…).

                 Vele groetjes Sien.

                15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 24)