Ga naar de inhoud

Re:Even mijn ongenoegen uiten als het mag!

Home Forums Familie van gedetineerden Even mijn ongenoegen uiten als het mag! Re:Even mijn ongenoegen uiten als het mag!

#331
goedbedoeld
Deelnemer

    Onze vriendin is “vrij”, ze hebben moeten toegeven dat ze daar sinds 20 maart onschuldig zat opgesloten! Ik vind het erg dat terwijl het incident plaats vond dat ze gefouilleerd is , dat er een huiszoeking gebeurd is en dat ze niks vonden van gestolen geld. Doch werd ze opgesloten, terwijl de schuldige gaan lopen is! Ons rechtsysteem loopt gewoon scheef!!! Aan iedereen die een dierbare in de begijnestraat heeft, wens ik jullie heel veel sterkte, hoop op een goede afloop voor de gedetineerden en dat er een tijd mag komen dat jullie samen weer kunnen glimlachen en mooie momenten mogen koesteren. Ik heb nu pas beseft wat het is om iemand die je liefhebt en die daar verblijft te moeten missen. Doch heeft ze geen enkel slecht woord voor het verblijf, ze heeft altijd blijven bidden tot god!
    Ook nog eens extra dank aan alle mensen die gereageerd hebben op mijn schrijven op dit forum, dat deed meer dan deugd! Ik beloof dat ik op regelmatige tijdstippen dit forum zal blijven volgen, en indien ik wat steun kan betekenen voor anderen is dat graag gedaan!!!

    Bedankt!