Ga naar de inhoud

Re:Het is zo moeilijk ….

Home Forums Familie van gedetineerden Het is zo moeilijk …. Re:Het is zo moeilijk ….

#1988

het feit dat die zijn gsm verkoopt is omdat ik hem gezegt heb dat ik wanneer ik hem iets stuur ook graag een dankje wel wil.
heb al ontzettend veel gestuurd maar nooit krijg ik een dankje ofzoiets.

Hij belt ook alleen maar als die wat nodig heeft , nooit om even te praten .
Het is al een moeilijke week want vrijdag hoort hij zijn vonnis.
Dus ik begrijp dit voor hem een lastige week is. maar dit is het ook voor mij. en dat begrijpt die niet.

Over dat bezoek krijgen… ik snap het moeilijk is voor hem om ons te zien en dat het dan tot hem doordringt dit ook omdat het achter glas is en ons en zn dochter dus niet kan aanraken.

MAar zijn familie , zijn vrienden zelfs zijn ex vriendin met hun zoontje mogen wel langst komen ….

Net daarom word ik kwaad en teleurgesteld , hun wilt hij wel zien maar zijn huidige vriendin en baby niet ?

Het is zo al lastig voor me omdat ik niet zoals de partners hier in belgie even met de kids op bezoek kan gaan , kmoet een hoop geld uitgeven , lange reis doen , kan niet even 2weken gaan , moet al ineens een maand gaan omdat het zover is .
En net dat maakt het zo moeilijk dat ik niet even snel op bezoek kan gaan .

Hij heeft zijn dochter het laatst gezien toen ze net 1 maand oud is , volgende week word ze 4maanden , wanneer hij vrij komt is ze 1 jaar al gepasseerd , als je dan de kans krijgt om haar te zien grijp je die toch ?

En zo moeilijk is het leven in de gevangenis daar niet , in dat land als je beetje geld hebt leef je letterlijk als een koning daar binnen .
Hij heeft gsm , hij krijgt eten van buiten af , of krijgt dingen om zijn eten zelf te maken , terwijl dit normaal niet toegestaan is .
hij kan zoveel daarbinnen dus zo moeilijk heeft hij het daar niet . Ik heb het hier veel moeilijker om rond te komen en eten op tafel te brengen , maar toch verstuur ik hem steeds geld of belwaarde voor zn gsm .
Maar 1 ding vraag ik dan en datr wil die niet ..

groetjes