Ga naar de inhoud

Re:turkse gevangenis wie weet hoe het daar is

Home Forums Familie van gedetineerden turkse gevangenis wie weet hoe het daar is Re:turkse gevangenis wie weet hoe het daar is

#2134

Beste Manolia,

Laat me mezelf kort even voorstellen. Mijn naam is Maaike Bervoet en ik werk binnen de dienst Justitieel Welzijnswerk – Buitendienst in Brugge. Wij bieden informatie, advies en ondersteunende gesprekken aan tav de omgeving van gedetineerden die in de gevangenis van Brugge en Ruiselede verblijven.

Ik begrijp dat jullie met heel wat vragen zitten. Het is al moeilijk genoeg wanneer iemand die je liefhebt in de gevangenis zit, maar als hij dan nog eens in een buitenlandse gevangenis verblijft…

Zelf heb ik heb geen ervaring met buitenlandse gevangenissen en hoe het daar precies in zijn werk gaat. Ik heb wel even wat opzoekingswerk gepleegd en heb volgende sites teruggevonden. Bekijk ze eens en neem eventueel contact met hen op. Zij kunnen je mogelijks wel verder helpen.

http://diplomatie.belgium.be/nl/binaries/D%C3%A9tentus%20belges%20%C3%A0%20l’%C3%A9tranger_Gris_tcm314-87187.pdf
(bijstand aan Belgen in buitenlandse gevangenissen)

http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ambassades_en_consulaten/buitenlandse_ambassades_en_consulaten_in_belgie/
(ambassade van Turkije in Belgie)

Ik wens je heel veel sterkte en goeie moed toe. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om verder contact met me op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Maaike Bervoet
Team Justitieel Welzijnswerk Buitendienst-OO, CAW Regio Brugge
Refugestraat 1
8200 Brugge – Sint-Andries
Tel. 050 31 01 07
buitendienst@cawregiobrugge.be