Ga naar de inhoud

Re:Vingerscan

Home Forums Familie van gedetineerden Vingerscan Re:Vingerscan

#394
Psoke
Deelnemer

  Het doel van die vingerscan (volgens die dikke boterham) is volgens mij niet bedoeld voor latere identificatie. Zolang ze geen vingerprint hebben kunnen ze geen vingerscan toepassen.
  Ik heb zo het gevoel dat ze het doel voorbij rennen. Waarschijnlijk zullen we allemaal eerst een vingertje vol inkt op papier mogen zetten. Dan inscannen en pas daarna kan men de vingerscan gebruiken. Dit klinkt voor mij logisch. Maar aangezien ze deze informatie eigenlijk niet mogen opslaan weet ik niet hoe ze het de volgende maal zullen doen. Waarschijnlijk héél de procedure opnieuw???
  Zou iedereen daar dan rondlopen met een zwarte vinger???:dry:
  Absurd tot en met!!! Later zullen we het hoe en waarom wel begrijpen.

  Weet je, toen ik op buitenlandse opdracht was stond men héél wantrouwig te kijken naar het stof (zand) op de grond. Dit kwam van uit de bergen aanwaaien. Een sectie kreeg het bevel om zomerstof van het winterstof te scheiden. Zomerstof lag vanonder en winterstof van boven.Daarna moest het zomerstof voorzichtig verwijderd worden. Eerst sta je daar te lachen met dit onnozel bevel. Later begin je na te denken….en bij thuiskomst valt de puzzel in elkaar. :X Hoe absurd het ook mag zijn, je bent altijd de pineut. :blink:

  In ieder geval, ik ben die met dat zwart vingertje dat in Brugge staat te wuiven naar jou. :woohoo:

  Groetjes