Ga naar de inhoud

2 verschillende gevangenen bezoeken in Hasselt

Home Forums Familie van gedetineerden 2 verschillende gevangenen bezoeken in Hasselt 2 verschillende gevangenen bezoeken in Hasselt

#2229
kw
Deelnemer

  Hey,

  Alleszins bedankt voor je reactie.

  Ik begrijp wat je bedoelt ja als je ongestoord hebt mag je der voor of na ook nog gewoon bezoek maar dat was niet het geval omdat ik die persoon uiteindelijk effectief bij 2 verschillende gevangenen gezien heb. Ik dacht eerst dat ik verkeerd moest zijn, mij vergist had of weet ik veel.
  Daarom had ik ook al gevraagd aan een vriend (die bijna altijd mee op bezoek ging) om daar ook op te letten en hij zei dat hij die persoon al gezien had bij een vrouw en ik had die altijd gezien bij een man dus nu was nog altijd de vraag wie juist of fout was of als die persoon effectief vlak na elkaar 2gevangenen bezocht? :unsure: :unsure: ?

  Aangezien we wel dachten te weten (maar niet 100%) dat men slechts 1gevangene mag bezoeken hebben we er bij ons volgend bezoek nog eens op gelet. Als die persoon dan toch 2gevangenen na elkaar bezocht, dan kon ik misschien ook af en toe nog een goede vriend die daar ook zit & bijna geen bezoek krijgt eens bezoeken na het bezoek aan mijn vriend.

  Dus bij een volgende keer dat ik die persoon zag uitkomen samen met andere bezoekers wiens bezoekuur om was & wanneer die zich dan terug aanmeldde voor zijn volgende bezoekuur zoals ik voor mijn ene bezoek, heb ik die persoon terug (een tijd terug ging ik meestal tijdens het laatste uur van de bezoeken in de voormiddag) bij dezelfde oudere man gezien.

  En een andere dag heb ik die persoon bv. De ene keer gezien aan de inkom waar men zich moet aanmelden, een andere keer zat ik al in de bezoekerszaal te wachten & dan kwam die persoon de zaal in of omgekeerd (het kon toen vroeg in de voormiddag geweest zijn, soms ging ik in de vroege voormiddag) & toen was diezelfde persoon op bezoek bij een jongere vrouw. Als het bezoek om was & ik mijn spullen bijeen aan het pakken ben en/of mijn sms-en aan het lezen ben ofzo dan heb ik die persoon terug zien aanschuiven om opnieuw aan te melden.

  Dus ja en gezien verschillende voorvallen op de korte tijd dat mijn vriend daar zit, kijk ik liever eerst zelf eerst alles af vooraleer ik het vraag aan de mensen daar. Ma daar zal ik u ni mee lastigvallen want dan heb ik nog ne hele tekst.

  Groetjes, Karen.