Ga naar de inhoud

hoe kan ik weten dat mijn vriend wel echt is opgep

Home Forums Familie van gedetineerden hoe kan ik weten dat mijn vriend wel echt is opgep hoe kan ik weten dat mijn vriend wel echt is opgep

#2233
kw
Deelnemer

  Hoi ik heb juist ook gestuurd ma omda ik al snel iets wou schrijven had ik nog ni tegoei kunnen denken en was nog even aan het denken nu juist en hoewel ik hoop dat het ondertussen in orde is of dat je alleszins toch al meer weet of zekerheid hebt, hieronder heb ik nog dingen geschreven die misschien kunnen helpen als je ni meer weet wa ge moet doen ofzo. Maar ik hoop da je het ni nodig hebt en dat alles in orde is!

  Toen je naar die blauwe lijn belde heb je toen gezegd dat een vriend heeft gezegd tegen jou dat jouw vriend (en dan noem je zijn naam) zou opgepakt zijn door jullie.
  En dan kon je vragen of ze dit kunnen bevestigen of hij bij hen is binnengekomen omdat je al 4 dagen niets meer van hem gehoord hebt terwijl jullie hadden afgesproken dat hij sowieso dinsdag ten laatste iets ging laten weten maar dat dit niet gebeurd is en dat ge u vreselijk ongerust maakt omdat ge ni weet of het effectief zo is of als er iets anders scheelt.
  En normaal zouden ze dan toch iets zeggen of het zo is of ni, de reden gaan ze u waarschijnlijk sowieso ni zeggen.

  En uit ervaring weet ik dat je niet moet opgeven omdat je al eens gebeld hebt want vaak is het zo als je nog eens later opnieuw belt dat het kan zijn dat je dan iemand anders aan de lijn hebt die dan weer wel de moeite wil doen om voor jou eventjes op te zoeken of jouw vriend al dan niet is binnengebracht.

  En ik zou aan die vriend die jou dat wist te vertellen ook doorvragen wat hij juist weet, wanneer, waar en/of van wie hij dat gehoord heeft aangezien hij wel iets meer weet. En door welke politiezone misschien kan ook nuttig zijn want dan weet je ook beter naar welk kantoor hij gebracht werd en waar ze misschien meer info zouden kunnen hebben ten opzichte van andere kantoren.

  En heeft hij zelf een gsm eigenlijk en had hij die mee?
  Wanneer heb je het laatst nog een sms je gehad en/of wanneer heb jij hem het laatst iets gestuurd en was dat toen ook meteen afgeleverd? Dan weet je ongeveer wanneer dat alles normaal nog in orde was.

  En als je die vriend niet echt vertrouwt da zou ik hem ook die vragen stellen die ik hierboven vermeld heb maar je mag zelf geen info vertellen aan hem zoals bv wanneer jij je vriend het laatst hebt gehoord enz. Die dingen hou je gewoon voor jezelf gewoon uit veiligheid en om te vermijden dat hij misschien datums en tijden onbewust gaat omwisselen met datums of tijden die jij hebt gezegd want dan is de info die ge hebt verzameld iets minder betrouwbaarder om op af te gaan en het is al die info, die stukjes die de puzzel in elkaar doen passen en waardoor jij ook geruster en geruster kunt zijn.

  Als hij een gsm heeft en dat is zo een smartphone of wat is het allemaal, bij die gsm’s tegenwoordig kunt ge de locatie bepalen enzo via de site ofzo waarbij ge u misschien hebt aangemeld ofzo da zou ge ook kunnen doen en als ge het ni weet zoek dan die mogelijkheden via google tikt ge de typegsm van u vriend in en tikt daarachter lokaliseren of is gestolen hoe terug te vinden en dan komt ge wel info tegen die ge moet doornemen en nuttig kan zijn.

  Dees zijn allemaal stuk voor stuk dingen die ikzelf ook zou doen en alles opschrijven voor een overzicht te hebben van de dingen die je al weet want dan kunt ge het al denkend overlopen terwijl ge leest en dan kunt ge makkelijker de stukken in elkaar passen enzo.

  Zo da ist hoop da ge er iets aan hebt als het nodig moest zijn en hoop da je misschien toch eventjes iets kan laten weten of/als alles in orde is ofzo.

  Groetjes, Karen.