Ga naar de inhoud

hoe kan ik weten dat mijn vriend wel echt is opgep

Home Forums Familie van gedetineerden hoe kan ik weten dat mijn vriend wel echt is opgep hoe kan ik weten dat mijn vriend wel echt is opgep

#2237
kw
Deelnemer

  Hey Sandy,

  En ondertussen nog niets gehoord van uw vriend?
  Vind het allemaal zo vreemd aanvoelen precies die hele situatie. Ik begrijp ni da als iemand (zoals jij nu) doodgewoon heel graag zou willen weten of een bepaalde persoon (zoals hier uw vriend) eventueel op één van de voorbije dagen bij hen op kantoor is geweest.
  Das nu toch geen vraag waarmee je iemand zijn privacy zou kunnen schenden he want dan zou ik toch al denken da zijn privacy al geschonden is want jullie vriend wist jou al te vertellen dat hij daar zou hene gebracht zijn dus dat is al geen geheim meer dus vind toch dat ze dat dan op zijn minst zouden moeten kunnen beantwoorden met ja of nee.
  Want is toch zo dat er ongeacht hun antwoord toch al word uitgegaan van het feit dat jouw vriend daar zou naartoe gebracht zijn. Plus als je vermeld dat je al sinds zondag (dat is sewes al 7 dagen geleden) niets meer van jouw vriend gehoord hebt terwijl jullie voor zijn vertrek hadden afgesproken om toch ten laatste dinsdag ofzo zeker iets te laten weten en het feit dat dit niet gebeurd is zou toch licht alarmerend moeten zijn en dat zouden die agenten toch moeten beseffen als ze zo’n verhaal/vraag horen van de persoon die hen belt om raad.

  En ik begin mij nu ook wel af te vragen eigenlijk waarom dat jij dan op zijn minst nog niet een telefoontje hebt mogen ontvangen al waren het maar een paar seconden maar dat ze hem of zij zelf jou toch even op de hoogte zouden brengen van het waarom dat uw vriend niet thuis komt opdagen omdat hij vast/cel/gevangenis zit.
  Of als hij een advocaat heeft gevraagd dan heeft hij daar sowieso al minstens telefonisch contact mee gehad en dan had die u eventueel toch ook al wel kort gebeld op aanvraag van uw vriend dan toch.

  Ah en nog iets…want nu je nog altijd niet weet of alles ok is vind ik de vragen die ik hieronder heb vermeld nog belangrijker geworden om die vragen op een rijtje te zetten en te zorgen dat je daar het antwoord al op hebt ook allemaal en dat antwoord zou je al gehad kunnen hebben of kunnen krijgen van die vriend want de was erbij en/of heeft het zien gebeuren dus aan de hand van die antwoorden hierop (vind ik dan toch als het voor mezelf zou zijn) gaat er terug meer duidelijk moeten gaan worden.
  ….dus die vriend die jou enkele dingen wist te zeggen, die was dan bij jouw vriend toen op dat moment dat ze zijn tegengehouden hé, da klopt toch he veronderstel ik anders kon die u toch ni vertellen over hetgeen met jouw vriend zou gebeurd zijn? Aangezien je bij die vriend niet echt een heel goed gevoel hebt mag je dus ni vergeten dat als je die dingen vraagt dat je dit gewoon op een ontspannende manier doet zonder dat het lijkt alsof je de boel echt helemaal nimeer vertriouwd of da ge hebt zitten bellen naar politie en die dingen dus da moet ge allemaal ni gaan zeggen of ik weet ni hoe ik het tegoei kan uitleggen ma dus ni die vragen stellen en als hij iets antwoord waarvan je denkt dat het al niet helemaal kan door hetgeen wat hij bijvoorbeeld op dat andere had geantwoord.
  Zijn ze tegengehouden bij een gewone controle of zijn ze betrapt toen iemand van hen met drugs bezig was of zijn ze hen er gewoon komen bijhalen om vervolgens te controleren en was dit dan gewoon op straat, aan het station als ze bus of trein wachten of in de stad zelf?

  Zo das weer een hele uitleg ma ja ik wil het ook graag opgelost zien want zou me ook constant vanalles zitten afvragen als zoiets zou gebeuren dat iemand zomaar ineens verdwijnt zonder nog iets te laten horen, alléé ik heb ongeveer zoiets ook voorgehad eigenlijk vandaar dat ik zoveel tips en dingen wil geven die kunnen helpen om wat geruster te kunnen zijn.

  Goed, ik zal wel zien wanneer je nog iets laat weten eventueel en misschien kunnen we dan op de info die je dan hebt verder denken om het juiste uit deze wirwar nu nog te werken.

  Groetjes, Karen