Ga naar de inhoud

Re:Alloo in de Gevangenis

Home Forums Familie van gedetineerden Alloo in de Gevangenis Re:Alloo in de Gevangenis

#1924
Anoniem

    Mijn vriend zit daar ook in de gevangenis;
    Wat er gebeurd is kan je inderdaad niet goedpraten,ze allemaal over 1 kam scheren is heel gemakkelijk,en het is heel erg voor de slachtoffers. Maar weet jij wel wat die gedetineerden voelen?Ik denk het niet.
    Ik ben verkracht op mijn 13 en de dader is ermee weggekomen ,familie in de hoge kringen van hogere hand,bewijzen van dokters genoeg! Ik heb er ook lang over gedaan om hier over te komen,hij is ook nooit gestraft en heeft hetzelfde gedaan met een vriendin van mij!
    Mijn laatste vriend gebruikte mij als een soort boksbal,ook hier hebben ze niks aan gedaan,ook geen bewijzen genoeg ze hebben me letterlijk gezegd daar dat ik eigenlijk al halfdood moest zijn vooraleer ze klacht noteerden?Is dat dan wel rechtvaardig en mogen die mannen wel blijven rondlopen?
    Ik zie mijn vriend enorm graag en van luxe is er daar geen sprake ik hoor hem per dag 2 minuten en dat kost hem voor een week 30 euro. Laat ze hier allemaal maar ^praten en verbitterd rondlopen iedere mens heefft problemen en je bent niet de enige die ook heel wat heeft meegemaakt!