Ga naar de inhoud

Re:Antwerpen softdrugss??

Home Forums Familie van gedetineerden Antwerpen softdrugss?? Re:Antwerpen softdrugss??

#1696
Djeezes
Deelnemer

  Vergeet bovenstaande informatie.

  Kopie IK: enkel nodig als het een buitenlandse is, die hoef je niet op te sturen die breng je mee bij je eerste bezoek. Je moet wel op voorhand zijn aangevraagd door de gedetineerde of je kan niet op bezoek.

  Minderjarigen:
  Indien kinderen van de gedetineerde: geen probleem, moeten wel kunnen aantonen dat het kinderen zijn. Vanaf 14 jaar mogen ze alleen op bezoek komen bij vader of moeder. Onder de 14 dienen ze te zijn vergezeld van een volwassene.

  Indien geen eigen kinderen van de gedetineerden: (ook broertjes, zusjes, neefjes, stiefkinderen, …) moeten op voorhand worden aangevraagd (uitgezonderd de broers/zussen indien zij kunnen aantonen wel degelijk broers of zussen te zijn). Moeten begeleid zijn van hun eigen ouders. Of één van de ouders heeft een toelating geschreven (waarvan de handtekening is gewettigd op de gemeente)dat volwassene x met zijn/haar kind op bezoek mag met zijn/haar kind. Dus een grootouder mag niet zomaar haar kleinkind meepakken naar zijn/haar vriend in de gevangenis.
  Vanaf 16 jaar mag een kind ook alleen op bezoek komen indien de ouders een toelating daarvoor hebben geschreven waarvan de handtekening gewettigd is op de gemeente).

  Deze regelgeving geldt voor elke gevangenis in België.

  Als je brieven schrijft, moet naam en afzender erop vermeld staan.