Ga naar de inhoud

Re:bezoek aan mijn vriend

Home Forums Familie van gedetineerden bezoek aan mijn vriend Re:bezoek aan mijn vriend

#503
marina
Deelnemer

  mijn vriend wil zeker bezoek van mij, ik heb een copy van mijn paspoort op gestuurd naar het gevang, enik krijg nog een toestemming om op bezoek te gaan bij mijn vriend.
  Een zot spelletje is dat psychisch een mens kapot maken, en zijn gezin ook, in de hoop dat de relatie kapot gaat, en de gededineerde niemand meer heeft.vroeger was het martelen, en nu is dat psychische marteling.
  Ik heb overal gescshreven, zelfs naar de directie, en gebeld.zelfs elke dag bel ik naar de directie en naar de psd, maar niets helpt.
  Ik zeg alleen maar dat bepaalde mensen niet graag hebben dat ik en mijn vriend een relatie hebben, en ik daarbij nog 2 kinderen met autisme, en gepest word door mijn ex man.
  Een onderzoeksrechter heeft gezegt tegen mijn vriend LAAT DIE TEEF TOCH STIKKEN MET HAAR 2 GEHANDICAPTE KINDEREN. EN BEGIN EEN NIEUW LEVEN MET EEN JONGERE VROUW;
  iK HEB OOK RECHT OP LIEFDE EN GENEGENHEID EN WARMTE OOK AL HEB IK KINDEREN MET EEN HANDICAP, ik ben geschrokken toen ik dat hoorde en ik vond het heel laag bij de grond van die onderzoekrechter.

  M