Ga naar de inhoud

Re:gevangenis van brugge

Home Forums Familie van gedetineerden gevangenis van brugge Re:gevangenis van brugge

#2016

Beste jokebart,

Fibi heeft je al naar ons verwezen zie ik 🙂 Ik zag net ook je berichtje, dus bij deze hier wat meer info.

Iedere gevangenis heeft inderdaad een andere werking. In Brugge is het zo dat je de eerste maal inderdaad 1u op voorhand moet zijn, vanaf dan moet je de andere keren ten minste 45 min op voorhand aanwezig zijn om je aan te melden. Indien je te laat bent, kun je niet meer ingeschreven worden voor het bezoek en kun je je pas inschrijven voor het volgende bezoek.

Tijdens de week gaan de bezoeken door (tafelbezoek) van 14u30 – 15u30, van 16u00 – 17u00 en van 18u00 – 19u00. (deze laatste niet op woensdag). Op zaterdag zijn er meer bezoeken mogelijk. (bezoek mogelijk vanaf 10u00).

De kinderen mogen mee op bezoek komen, maar hebben een Kids-ID nodig. Zoniet, kunnen ze niet ingeschreven worden voor het bezoek.

Er mag niets meegenomen worden tijdens het bezoek. Enkel wat kleingeld (drankautomaat) en 5 of 10€ (aankoop jetons voor overige drank/voedsel). Kaartjes enz. kunnen wel per post opgestuurd worden.

Tot op heden dragen gedetineerden nog steeds een gevangenistenue. In de toekomst zal dit wel veranderen, maar ik kan niet zeggen op welke termijn.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om verder contact met me op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Maaike Bervoet
Team Justitieel Welzijnswerk Buitendienst-OO, CAW Regio Brugge
Refugestraat 1
8200 Brugge – Sint-Andries
Tel. 050 31 01 07
maaikebervoet@cawregiobrugge.be