Ga naar de inhoud

gevangenis van brugge

Home Forums Familie van gedetineerden gevangenis van brugge

 • Auteur
  Berichten
 • #2005
  joke
  Deelnemer

   Mijn vriend verblijft momenteel in de gevangenis in merksplas maar zou binnenkort naar brugge gaan. Weet er iemand hoe dit daar verloopt? mogen de kids bv iets meenemen naar binnen of ik maak bv zelf kaartjes, zijn die daar toegelaten? Mag hij in zijn cel zijn eigen kledij dragen? en moet je op voorhand melden wanneer je op bezoek gaat? iedere gevangenis is zo verschillend en het zou leuk zijn om hier wat info over te hebben joke

   #2008
   fibi
   Deelnemer

    hallo joke ,
    je moet je daar eerst aanmelden , opletten als het de eerste maal is dat je hem bezoekt daar wel 1uur op voorhand binnen zijn, anders 3/4 uur voor de volgende malen.
    Kinderen mogen mee op bezoek naar hun vader , maar moet een pasportje hebben . Van kledijweet ik het niet , maar voor al deze dingen neem je best eens contact op met ofwel de gevangenis zelf ginder of met Buitendienst ( kijk even hier op de site en je zal het wel ergens in het rechter colonnetje zien staan ) met Maaike deze zal u dan ook de juiste inlichtingen kunnen doorsturen hier .
    Hop u toch wat geholpen te hebben al is het niet veel joke. Veel sterkte gewenst verder ook grtjs .

    #2016

    Beste jokebart,

    Fibi heeft je al naar ons verwezen zie ik 🙂 Ik zag net ook je berichtje, dus bij deze hier wat meer info.

    Iedere gevangenis heeft inderdaad een andere werking. In Brugge is het zo dat je de eerste maal inderdaad 1u op voorhand moet zijn, vanaf dan moet je de andere keren ten minste 45 min op voorhand aanwezig zijn om je aan te melden. Indien je te laat bent, kun je niet meer ingeschreven worden voor het bezoek en kun je je pas inschrijven voor het volgende bezoek.

    Tijdens de week gaan de bezoeken door (tafelbezoek) van 14u30 – 15u30, van 16u00 – 17u00 en van 18u00 – 19u00. (deze laatste niet op woensdag). Op zaterdag zijn er meer bezoeken mogelijk. (bezoek mogelijk vanaf 10u00).

    De kinderen mogen mee op bezoek komen, maar hebben een Kids-ID nodig. Zoniet, kunnen ze niet ingeschreven worden voor het bezoek.

    Er mag niets meegenomen worden tijdens het bezoek. Enkel wat kleingeld (drankautomaat) en 5 of 10€ (aankoop jetons voor overige drank/voedsel). Kaartjes enz. kunnen wel per post opgestuurd worden.

    Tot op heden dragen gedetineerden nog steeds een gevangenistenue. In de toekomst zal dit wel veranderen, maar ik kan niet zeggen op welke termijn.

    Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om verder contact met me op te nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Maaike Bervoet
    Team Justitieel Welzijnswerk Buitendienst-OO, CAW Regio Brugge
    Refugestraat 1
    8200 Brugge – Sint-Andries
    Tel. 050 31 01 07
    maaikebervoet@cawregiobrugge.be

   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.