Ga naar de inhoud

Re:het noorden kwijt

Home Forums Familie van gedetineerden het noorden kwijt Re:het noorden kwijt

#1763
Meisje_80
Deelnemer

    Die voorwaarden worden opgesteld door de SURB en mensen die met zijn dossier bezig zijn, nl de PSD (psychosociale dienst) JWW (justitieel welzijns werk) en SURB (strafuitvoeringsrechtbank). Voor hij vrij mag moet hij voorkomen bij de SURB en die beslissen of hij vrij mag gaan of niet. De PSD en JWW zal hem helpen om deze voorwaarde inorde te maken, zoals het helpen zoeken naar een woning moest hij die niet hebben, helpen zoeken naar werk, …

    Normaal krijg je hem te zien aan tafel, tenzij hij zich niet gedraagt, dan kunnen ze wel glasbezoek geven. Maar denk niet dat dat bij jou het geval gaat zijn. Je kan het altijd morgen ook eens vragen, dan weet je dat ook alweer.
    Bij aanvang en vertek mag je hem zeker een knuffel en een kus geven. Hoe het verder te werk gaat in antwerpen, weet ik niet. Zit je in de zaal langs elkaar of moet je tegenover elkaar gaan zitten?? Dat zal je wel snel merken als je daar bent.

    Misschien dat er in de een van de komende dagen nog wel mensen reageren die iemand in antwerpen hebben zitten, dan zullen ze je dat zeker hier wel laten weten!