Ga naar de inhoud

Re:Hij is vrijgelaten mevrouw…..NIET DUS!!!!!!!!!!!

Home Forums Familie van gedetineerden Hij is vrijgelaten mevrouw…..NIET DUS!!!!!!!!!!! Re:Hij is vrijgelaten mevrouw…..NIET DUS!!!!!!!!!!!

#715
lieve
Deelnemer

    Als je iemand lief hebt kun je niet zomaar de vuilbak openen en al je gevoelens erin gooien en dichtdoen. Dat stinkt…dat kun je niet. Je mensen rondom menen het beste met je. Ik kan hen begrijpen. Zeker in jouw toestand, maar alleen jij en niemand anders kent je vriend zoals jij hem kent. Ook al is het nu moeilijk, tracht enige rust te vinden. Luister nu even niet naar alle goedbedoelde kritiek en tracht een goeie wandeling te maken (desnoods tussen 2 regenvlagen door) met daarna een warme chocomelk thuis.

    Hij zal het ook erg moeilijk hebben dat hij jou niet kan bereiken. Hopelijk komt dat rap in orde zodat er uitgesproken kan worden wat op jullie lever ligt.
    Het is een vreselijke tijd en ik ben ook van mening dat we zeker even hard getroffen worden. Van mij is het sedert 4 januari en het is moeilijk, je krijgt weinig steun maar eerder priemende blikken in je rug. Best dat justitieel welzijnswerk bestaat. Ik heb daar een prachtmens leren kennen. Eindelijk iemand die luistert en goede raad kan geven, zonder te oordelen. Maar hoe je het ook draait of keert, uiteindelijk moet je jezelf vermannen en doorgaan. Sterk zijn voor je vriend en je kindje!!!

    Heel veel moed, ik wens je het allerbeste toe
    dikke knuffel