Ga naar de inhoud

Re:Hoe is jullie reactie met de buitenwereld?

Home Forums Familie van gedetineerden Hoe is jullie reactie met de buitenwereld? Re:Hoe is jullie reactie met de buitenwereld?

#1133
saartje
Deelnemer

  Hallo Tilly

  Nee, het is helemaal niet gemakkelijk, daar geef ik je gelijk in! Maar idd, als je van iemand houd dan kan je veel aan!
  Mijn vriend zijn aanhouding is met een maand verlengd ondertussen. We blijven contact houden: telefoneren, op bezoek gaan en brieven schrijven. Verder zit ik ook al wat rond te kijken om iets te huren. Mijn ouders maken het mij er niet gemakkelijker op, vooral mijn moeder zit constant steken onder water te geven. Ze weet ondertussen dat we nog contact hebben met elkaar (enkel telefonisch) en ze heeft me ook al eens met mijn ring van hem zien lopen (normaal doe ik die hier thuis uit). Dus ik denk dat ze nu wel weet dat onze relatie niet gestopt is. Ik heb nog steeds heel veel schrik voor wat er gaat gebeuren als hij vrij komt, maar dat zien we dan wel zeker…
  Ondertussen raken we vermoeid van de weinige slaap, maar uiteindelijk gaat het wel en zal alles wel weer goed komen! Mijn vriend heeft voor een moeilijke situatie gezorgd, maar uiteindelijk is hij wel degene en bijna enige die me recht houd!

  Hoe is het trouwens met u Tilly? Ik begrijp heel goed dat je mensen zoekt die je begrijpen om mee te praten, je mag altijd berichten sturen hoor! Ik kijk bijna dagelijk op deze site!

  Groetjes