Ga naar de inhoud

Re:Hulp gevangenis Leuven

Home Forums Familie van gedetineerden Hulp gevangenis Leuven Re:Hulp gevangenis Leuven

#532
inge
Deelnemer

  hey liselotte,

  ik ben inge, mijn ex-vriend zit in de hulpgevangenis van leuven. ik ben hem wel es gaan bezoeken, ik heb hem geschreven…de hele shabang.
  ik moet toegeven dat ik het er erg zwaar mee had om daar binnen te gaan.
  zoals iemand hierboven al zei, je moet een papier vn goede zeden en gedrag gaan halen op de dienst vn de gemeente en dat dan opsturen naar ofwel de gevangenis zelf of de persoon naar wie je toe wilt gaan. schrijven en telefoons zijn toegestaan zonder dat papier.
  hij moet idd geld op een rekening staan hebben om papier en postzegels enz te kopen, ook telefoons gaan via die rekening.
  hij kan je nog redelijk vaak bellen in 1 week.
  ik had het eerder moeilijk met hem te gaan bezoeken dan met het feit dat hij in de bak zat….ik vond het er egt eng.
  er zijn bepaalde bezoekuren(precies wnnr week ik niet meer),je moet je aan de balie aanmelden met je pas, dan vragen ze je tegen een muur te gaan staan zodat ze een foto vn je kunnen nemen voor op je bezoekerspas, je moet je handtas enz achterlaten in een kluisje, dan ga je door een metaaldetector( je weet wel, schoenen en riem etc in een bakje leggen…), dan zal je in een wachtzaaltje moeten zitten totdat het tijd is en dan brengt een agent je naar de bezoekzaal, daar zal je dan weer even moeten wachten totdat de gevangenen komen en dan krijg je een uur.

  ik heb het niet uitgehouden na een paar keer. het gevoel was gwn té eng….

  ik hoop dat het bij jou beter zal gaan dan bij mij!

  veel geluk!xxxx