Ga naar de inhoud

Re:Internering in België

Home Forums Familie van gedetineerden Internering in België Re:Internering in België

#375
warriormom
Deelnemer

    Dank je Maatje.
    Het erge is dat minister Vandeurzen maar al te goed op de hoogte is van de situatie. Het antwoord dat ik van hem gekregen heb is: vanaf 2012 wordt het beter. België is al in 1998 veroordeeld door het Europees Hof. Gedurende 8 jaar heeft minister Onckelinx hetzelfde liedje gezongen: we werken eraan, het wordt beter.Maar niets wordt beter. Het wordt alleen erger en slechter. En de voorwaarden die mijn zoon opgelegd gekregen heeft hebben niets met plaatsgebrek of personeelstekort te maken, het is niets meer of minder dan een kwestie van kwade wil, en dan druk ik het nog zacht uit.
    Mijn zoon die niemand vermoord, verkracht, aangevallen, gekwetst of bestolen heeft zit al 10 maanden weg te rotten zonder enige vorm van proces en het einde is absoluut nog niet in zicht, de voorwaarden zijn onredelijk en onmogelijk. Intussen krijgt hij wel massa’s kalmeermiddelen te slikken, zombies zijn nu eenmaal minder lastig. De moeder die haar dochter jarenlang mishandeld en verminkt heeft krijgt 6 maanden voorwaardelijke straf opgelegd. Hoe kan men in dit apenland nog in justitie, rechtvaardigheid en gerechtigheid geloven.
    Intussen heeft onze overheid wel de lef andere landen aan te klagen die de mensenrechten niet respecteren. Wie een een glazen huis woont doet er best aan niet met stenen te gooien.