Ga naar de inhoud

Re:Kan iemand me hiermee aub helpen????

Home Forums Familie van gedetineerden Antwerpen softdrugss?? Re:Kan iemand me hiermee aub helpen????

#1633
rememberme
Deelnemer

    voor zover ik weet moet je een kopie van je ID bezorgen aan je vriend en ook een bewijs van goed gedrag en zegen: hier haal je dat af bij de politie of op het gemeentehuis van je woonplaats. deze moet je inderdaad op voorhand opsturen: het adres van de gevangenis van antwerpen (begijnenstraat)en de naam van je vriend. In principe verwachten ze wel dat je het adres van de afzender ook op je enveloppe schrijft, maar of ze echt de brief tegenhouden wanneer er geen afzender op staat…geen idee. Wanneer je vriend al het nodige heeft kan hij een aanvraag doen om jou op de bezoekerslijst te zetten. Wanneer dat goed gekeurd is, kan hij je dit telefonisch of schriftelijk laten weten. Of jij kan zelf ook bellen naar de gevangenis om te vragen of het reeds in orde is.
    Er mogen ook minderjarigen op bezoek. Ik dacht dat onder de 16 ze wel toestemming van de hun ouders moeten hebben, tenzij de ouder erbij is natuurlijk. Ik vermoed dat een kopie van hun paspoort ook best opgestuurd kan worden, beter te veel dan te weinig.
    Een brief van nederland naar belgie heeft gemiddeld 2a3 dagen nodig.
    Ik hoop je wat verder geholpen te hebben. Je kan ook naar de gevangenis bellen om al deze info te checken, dan ben je zeker.
    groetjes