Ga naar de inhoud

Re:Kan iemand me hiermee aub helpen????

Home Forums Familie van gedetineerden Antwerpen softdrugss?? Re:Kan iemand me hiermee aub helpen????

#1631
Achterblijver
Deelnemer

    Je moet een kopie van je legitimatie naar hem toesturen, p/a gevangenisadres. Hij moet die kopie, samen met een aanvraag voor bezoek inleveren bij de directeur en eerst het antwoord afwachten. Pas daarna kun je op bezoek, wel altijd je ID meenemen.
    De post van NL naar Belgie doet er ongeveer 4 dagen over, maar de controle van de post in de gevangenis zelf kan ook nog weleens een paar dagen duren, reken dus op een week.

    Minderjarigen mogen volgens mij alleen op bezoek als er toestemming is van één van de ouders. Deze toestemmingsverklaring moet je op het stadhuis in je woonplaats laten legaliseren (toestemmende ouder moet dus mee naar het stadhuis). Ook deze verklaring moet je weer opsturen, samen met ID van de minderjarige en dan weer de goedkeuring afwachten.

    Volgens mij kan je wel schrijven zonder retouradres.

    Mijn man zit niet in Antwerpen dus ik weet niet of het daar hetzelfde is als waar mijn man zit. Bel anders gewoon even naar de gevangenis en laat je informeren, meestal geven ze heel vriendelijk en goed de informatie die je nodig hebt.