Ga naar de inhoud

Re:Masterproef

Home Forums Familie van gedetineerden Masterproef Re:Masterproef

#1558
LLB
Deelnemer

  Hoi Fanny,

  Zoals fibi en ronnyv al zeiden: de kans is klein dat je hier een reactie zult krijgen.
  Iemand die midden in een zwaar verwerkingsproces zit, heeft er absoluut geen behoefte aan om dit te delen in het kader van een onderzoek en zal je hoogstwaarschijnlijk zelfs als ramptoerist beschouwen.

  Er zullen ongetwijfeld partners van gedetineerden zijn die zich na verloop van tijd min of meer bij de hele situatie hebben neergelegd (omdat ze niet anders kunnen, het is pompen of verzuipen) en die bereid zijn om hun verhaal te delen, maar die hebben meestal ook niets meer te zoeken op dit forum, dus die bereik je niet met deze oproep.

  Heb je al eens met de gevangenisdirectie van Brugge gebeld om je idee uit te leggen?
  Misschien krijg je wel toelating om een blad in de inkomhal te hangen met je oproep en een emailadres waarop eventuele geïnteresseerden iets kunnen laten weten.
  Zo bereik je een groter publiek zonder opdringerig over te komen.

  Als dit niet mag, kan je het ook gewoon via lezersbrieven en zoekertjes in kranten en tijdschriften proberen, klinkt ouderwets, maar is wel efficiënt.

  Tot slot: wanneer mensen laten weten dat ze willen meewerken, doen ze dit om jou, iemand die ze niet eens kennen, een plezier te doen, terwijl ze hier zelf niets aan hebben. ZIJ spenderen HUN kostbare tijd en moeite om een bijdrage te leveren voor JOUW eindwerk. Beschouw dit dus niet als vanzelfsprekend, besef hoe belangrijk hun inbreng is en laat hen dit ook merken.

  Veel succes!