Ga naar de inhoud

Re:Mijn hoofd draait op volle toeren!

Home Forums Familie van gedetineerden Mijn hoofd draait op volle toeren! Re:Mijn hoofd draait op volle toeren!

#1354
Sien
Deelnemer

  Dag Ingrid,

  het doet deugd om jullie reacties te lezen. Zo heb ik toch een beetje het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Ik heb het gevoel dat jullie hier oprechte raad geven, zonder vooroordelen.

  We kunnen idd niet in de toekomst kijken, al wou ik dat dit nu wel zo was 😉 Het zou het er alleszins gemakkelijker op maken.

  Eergisteren vertelde ik aan een vriendin dat ik er aan denk om hem een allerlaatste kans gegeven…Met als gevolg dat ik haar nadien niet meer gehoord heb. Is dit de eerste vriendin die ik zal verliezen??
  Aan mijn familie krijg ik de naam van mijn vriend zelfs niet over mijn lippen. Ik ben ook zo bang om hen te kwetsen. Want ik weet dat ze alleen maar het beste met me voor hebben. Maar voor hen is mijn vriend een uigesloten zaak waar ze geen contact meer mee willen! Maar ik weet echt niet of ik dat wel wil. Geef ik hem een nieuwe kans of niet???? Die vraag spookt dag en nacht in mijn hoofd rond. Kan ik hem een nieuwe kans geven als ik er zelf niet 100 procent van overtuigd ben dat hij gaat veranderen. Ik vermoed dat er me nog een aantal moeilijke maanden te wachten staat. Pff… En soms ben ik zo kwaad op hem! Dat hij me dit aangedaan heeft…

  Ik hoop dat het einde er gauw mag zijn!
  Bedankt voor jouw berichtje Ingrid. Het doet echt deugd om van hieruit wat steun en begrip te krijgen!

  Dikke knuffel