Ga naar de inhoud

Re:Mijn hoofd draait op volle toeren!

Home Forums Familie van gedetineerden Mijn hoofd draait op volle toeren! Re:Mijn hoofd draait op volle toeren!

#1363
Sien
Deelnemer

  Hey,

  hier ben ik weer…. De stress houdt ook hier niet op! De berichten hier blijven me beetje steun en hoop geven. Ik heb het gevoel dat alleen de mensen hier me begrijpen! Iedereen van mijn familie en mijn vriendenkring blijft me zeggen dat ik hem moet verlaten, dat ik veel beter verdien! Dat helpt natuurlijk ook niet. Elke dag wordt er wel gevraagd of ik een beslissing genomen heb. En telkens moet ik ook hen teleurstellen dat ik het nog niet weet. Zo een beslissing neem je toch niet op een paar weken, dacht ik.

  Life, ik ben blij dat er nog mensen zijn die bereid zijn hen een 2de kans te geven. Chapeau voor jouw ouders dat ze jou daarin steunen! Ik wou dat ik dat ook kon zeggen.
  Ik ben ook al duidelijk geweest tegen mijn vriend over de toekomst. Zoals jij ook tegen hem zal gezegd hebt dat hij moet veranderen. Daar ben ik ook hard in geworden, zo en zo en niet anders!

  Ondertussen zijn er nog complicaties opgedoken. Ondertussen ligt hij in het ziekenhuis op de intensieve wegens ziekte… Dat maakt het er natuurlijk ook niet gemakkelijker op. Hem daar zo hulpeloos zien liggen… Dan krijg je het toch niet over uw hart om hem als nen baksteen te laten vallen. Ik zie hem echt nog graag… Of beeldt ik mij dat in? Pff…al die vragen en twijfels…

  Sien.