Ga naar de inhoud

Re:Nieuwe website om klachten PSD te groeperen!!!

Home Forums Familie van gedetineerden Nieuwe website om klachten PSD te groeperen!!! Re:Nieuwe website om klachten PSD te groeperen!!!

#624
Marsupilami
Deelnemer

  Schitterend initiatief! Ik ben al bezig met het verzamelen van brieven van gedetineerden uit PCB waarin ze hun getuigenissen neerschrijven over hoe het PSD hen behandeld, over hoe ze van het kastje naar de muur worden gezonden, samen met het nodige getreiter.

  Over de steeds weer terugkerende uitstellen die men de gedetineerden geeft omdat de verslagen van psd nog maar es (BEWUST) niet op tijd klaar zijn, belangrijke documenten achtergehouden worden zodat het dossier niet volledig is (ik spreek uit persoonlijke ervaring, mijn vriend heeft zo twee weken geleden daardoor uitstel gekregen), noem maar op.

  Ik heb ten einde raad contact opgenomen met Jan Boeykens, voorzitter van de Werkgroep Morkhoven. Bekijk onderstaande link en lees de brieven die hij al heeft geschreven, waarover het gaat, naar wie hij ze allemaal gericht heeft, en over wie het hier gaat in het PCB, de heer Vervloesem, die ze in het pcb bewust laten sterven!

  http://justitie-declerck.skynetblogs.be/archive-month/2009-12

  Persoonlijk heeft de heer Boeykens mij ook nog eens bevestigd dat de problemen van het psd en het niet ingrijpen van de minister, nog meer, het toelaten van deze wanpraktijken zeer vergaand zijn.

  Ook ik heb een getuigenis geschreven die zal gepubliceerd worden via hun site. Die site wordt door Declercq en companen in het oog gehouden omdat ze niet tevreden zijn met het lezen van zo’n getuigenissen en weten dat als Werkgroep Morkhoven hun tanden in iets zet, ze niet lossen.

  Ook ik heb hem gevraagd de getuigenis anoniem te houden, tot na de vrijlating van mijn vriend, voor de simpele reden dat hij anders op alle mogelijke manieren nog meer zal tegengewerkt worden, geboycot en op die manier nog heel lang kan vastgehouden worden daardoor.

  De heer Boeykens heeft mij gezegd dat ik alle getuigenissen naar hem mocht doorsturen, hoe meer hoe beter.

  Dus ik zou zeggen, voor wie mee wil duwen aan dezelfde kar, en het niet meer pikt dat onze mannen/vrouwen geen enkele vorm van rechtvaardigheid meer krijgen in het pcb, dat de basiswetten zelfs niet nageleefd worden en wij als familie achterblijven en dit alles moeten ondergaan en nergens geholpen worden,schrijf jullie getuigenissen neer, vertel alles over wat er binnen de muren van het pcb aan de hand is.

  De groep mensen die het meer dan beu zijn en die nu beslist hebben om actief iets te ondernemen tegen dit tot op de kern, rot systeem, wordt elke dag groter en groter.

  Samen staan we sterk, dus laat ons ervoor gaan!