Ga naar de inhoud

Re:Nieuwe website om klachten PSD te groeperen!!!

Home Forums Familie van gedetineerden Nieuwe website om klachten PSD te groeperen!!! Re:Nieuwe website om klachten PSD te groeperen!!!

#632
Marsupilami
Deelnemer

  romeo schrijft:

  Beste Jo,
  OK – er zijn heel veel mensen die klachten hebben of de PSD dienst. Maar wat zal U met die klachten doen? Inzamelen alleen heeft geen nut – bezorgd U ze dan ook bij het Ministerie of bij de commissie voor Toezicht (Wet Dupont) ?
  Blijven deze klachten anoniem ? want iedereen heeft ook schrik – als we onze klachten bekend maken zouden onze dossiers nog eens véééél langer kunnen aanslepen.
  Thanks for reply.
  Romeo

  Het is nutteloos te proberen om klachten te bundelen en die over de maken aan het ministerie. Het is namelijk justitie zelf die dit wanbeleid toelaat, zelfs bewust tussenkomen in bepaalde dossiers om elke vooruitgang onmogelijk te maken.

  Een oplossing voor het kenbaar maken van je klachten, is een rechtstreekse vraag aan een parlementslid, waarbij jullie getuigenissen (die jullie anoniem op een site plaatsen zoals Claude of Jo voorstellen, dan kunnen overmaakt worden, voorzien van een korte inleiding. (zonder publicatie op het Internet).

  Een aantal parlementsleden zijn immers uiterst gevoelig geworden voor de gevangenismaterie en als ze zien dat (zonder je naam of wat dan ook door te geven) de Werkgroep Morkhoven over een soortgelijk dossier beschikt, dan zouden ze wel eens wakker kunnen worden.

  Als er dan reaktie komt, is het aan elkeen van ons om verder je dossier op te starten.

  Zoals ik al eerder zei, de Werkgroep Morkhoven heeft al meer dan genoeg bewezen met de zaak rond Marcel Vervloesem, wat nut heeft en wat niet.

  Bvb een online klacht neerleggen via de site van fgov, waste of time. Ga maar eens kijken op de site van Werkgroep Morkhoven, en val achterom van wat deze mensen al allemaal hebben gedaan, geprobeerd, wie en wat ze al hebben aangeschreven, gesproken, noem maar op.

  Ik ben heel blij dat ik, na zelf wekenlang op het internet te hebben rondgesurft naar een mogelijke oplossing, of zelfs maar het begin van een oplossing, gewoon de koe bij de hoorns heb gevat en direct heb gemaild naar de voorzitter van de Werkgroep.

  Bleek dat dit mijn beste zet ooit is geweest.