Ga naar de inhoud

Re:nieuweling

Home Forums Familie van gedetineerden nieuweling Re:nieuweling

#771
Evi Claes
Deelnemer

  Hey Marijke,

  Antwerpen is echt een hel… Vrijdag was ik wéér net te laat. Maar zaterdag heb ik hem dan eindelijk kunnen zien én spreken, wat een zalig gevoel! Heb hier zoveel kracht kunnen uitputten. Hij zag er goed uit en zag de situatie toch weer positief onder ogen 🙂 En trots was hij hoor 😉 zag zijn oogjes terug glanzen en toen wist ik dat alles uiteindelijk toch weer goed gaat komen.
  Een uitspraak weten we jammer genoeg nog niet… eer heel de paperassenwinkel in orde is en alle nodige documenten op tafel liggen, zou het wel is heel positief kunnen uitdraaien en houd ik hem volgende maand terug in mijn armen :woohoo:
  In het andere geval zal het nog enkele maandjes wachten zijn… maar daar wil ik nu niet aan denken.

  Bij aankomst in de gevangenis moest ik me inschrijven, er werd een foto genomen, werd door de scanner geloodst… maar denk je nu dat er iemand me vertelde waar ik toen naartoe moest??? Niet dus… het was mijn allereerste gevangenisbezoek en voelde me er werkelijk verloren! Al een geluk dat er een man (eveneens een bezoeker) me een beetje wegwijs heeft gemaakt en me verteld heeft wat er precies ging gebeuren.

  Ik houd je zeker en vast op de hoogte!
  Groetjes,
  Poeseke