Ga naar de inhoud

Re:nieuweling

Home Forums Familie van gedetineerden nieuweling Re:nieuweling

#764
cuijpers marijke
Deelnemer

  Beste Poeseke,

  Deze periode is inderdaad de zwaarste omdat je niets concreet komt te weten, dit geld ook voor je vriend één maal per maand moet hij naar de onderzoeksrechter en deze beslist over zijn eventuele voorlopige vrijlating, mijn zoon zit al bijna vier maanden in voorhechtenis in Hasselt de ene keer is het onderzoek nog niet rond, en de andere keer vind de rechter het nog te vroeg voor vrijlating, dan vindt hij weer dat mijn zoon niet goed beseft wat hij heeft gedaan, maar mijn zoon klapt daar helemaal dicht durft niets te zeggen of te vragen.
  Ook wij weten nog steeds niets, wel wat hij heeft gedaan maar niet wat de gevolgen zijn.
  Afwachten is het ergste maar het enigste wat je nu kan doen, misschien weten jullie meer als hij volgende keer voor de onderzoeksrechter moet verschijnen dat hoop ik echt voor jullie want zijn definitieve straf wordt pas bepaalt op de correctionele rechtbank dat is het enige wat ik in die maanden te weten ben gekomen.
  Ik wens je veel sterkte blijf zeker van hem houden en wees een steun voor hem. Ik zelf schrijf hier op dit forum mijn gevoelens van me af (zie vertel je gevoelens in een brief) of in een getuigenis of in een gedicht maakt niet uit het helpt hier wordt je begrepen en is iedereen verbonden met elkaar want ook jij hebt steun nodig kind.

  De mama van kim