Ga naar de inhoud

Re:Overplaatsing Brugge?

Home Forums Familie van gedetineerden Overplaatsing Brugge? Re:Overplaatsing Brugge?

#1563
rememberme
Deelnemer

  Hey Sien
  zowiezo zal Maaike je veel beter kunnen helpen met je vragen, maar waarschijnlijk antwoordt ze pas ten vroegste maandag. Dus kan ik je hopelijk tot dan al een beetje verder helpen.
  eerst en vooral in Brugge is er een ziekenhuisafdeling, gedetineerde die medische verzorging nodig hebben, worden vaak naar daar overgeplaatst.
  De bezoekuren van Brugge zijn hier op het forum gepost…ongeveer in september en als een bijlage van een post van Maaike. Maar ik ben niet zeker of deze gelden voor de ziekenhuisafdeling… In Brugge is er zowel tafel als glasbezoek.
  Het is echt vervelend dat je reistijd veel langer zal zijn…we zijn met velen die meer dan een uur onderweg zijn om op bezoek te kunnen gaan. Ik kwam al verschillende mensen tegen die bijna een hele dag onderweg zijn om een uurtje bij hun man/vriend/zoon/… te zijn. Voor de medische zorgen zal het waarschijnlijk voor je ex-vriend beter zijn, hij zal de nodige zorgen kunenn krijgen wanneer dat nodig is.
  Wat je zeker moet onthouden: in Brugge moet je je de eerste keer minstens een uur op voorhand aanmelden, na de eerste keer 45 minuten.
  Ik hoop dat ik je wat verder heb kunnen helpen.
  Succes en sterkte!