Ga naar de inhoud

Re:telefoneren

Home Forums Familie van gedetineerden telefoneren Re:telefoneren

#1123
Lieke
Deelnemer

    Ja Ramm dat is waar. Van de gevangenis zelf kom je helemaal niet veel te weten. Daar zeggen ze nog liever niks. Ofwel lijkt het alsof het nog teveel is om te moeten antwoorden.

    Gisteren ging ik op bezoek bij mijn vriend en ik heb wel een half uur in de bezoekzaal moeten wachten op hem. Hij was dus blijkbaar naar de psd, maar niemand die me dat zei bij aankomst in de zaal. Dus ik zat daar maar te wachten en te wachten. Na een half uur kwam mijn vriend dan bij mij aan tafel en was kwaad dat niemand mij iets had gezegd en mij dus zomaar had laten wachten. Toen mijn vriend dit achteraf op zijn sectie tegen een cipier zei, zei die cipier: “dan heeft ze nog geluk gehad, sommige moeten wel een uur wachten”! Ja daar ben ik vet mee he! ‘t Is eigenlijk toch een klein moeite om dat mee te delen, vind ik.

    Zo hebben we nog eens een hele tijd zitten wachten, in het begin toen ik hem ging bezoeken. Toen waren ze op de sectie “vergeten” op de computer te kijken wie bezoek had. Dus we zaten maar te wachten en te wachten en kwam hij ook niet opdagen. Uiteindelijk heeft dan toch de cipier van in de bezoekzaal de telefoon eens vastgenomen om naar zijn sectie te bellen!

    En daar mogen wij dan als bezoekers niks van zeggen!

    Groetjes LaLuna