Ga naar de inhoud

Re:Vragen over tafelbezoek, foto’s… Gev. Antwerpen

Home Forums Familie van gedetineerden Vragen over tafelbezoek, foto’s… Gev. Antwerpen Re:Vragen over tafelbezoek, foto’s… Gev. Antwerpen

#1340
Djeezes
Deelnemer

    Momenteel is de bezoekregeling in de gevangenis van Antwerpen als volgt:
    x Tijdens de eerste maand detentie is het bezoek achter glas. Tijdens dit regime mag hij elke dag bezoek ontvangen, maar max. 1 keer per dag. Voor bezoek op zaterdag dient u op voorhand te reserveren aan het onthaal zelf (niet telefonisch). Na één maand kan de gedetineerde er voor kiezen om bezoek aan tafel te ontvangen. Dit mag maximaal 3 x per week (te tellen vanaf zaterdag!! omwille van het gereserveerd bezoek). En ook dus 1 keer per dag. Let wel: tafelbezoek is bijzonder populair en dus zijn de wachttijden meestal langer. Bij drukke dagen valt het dikwijls voor dat het tafelbezoek snel volzet is. Helaas, dan dient u een andere dag terug te komen.

    x Foto’s mogen worden opgestuurd, geen pasfoto’s, geen polaroids. Overdrijf niet in aantal, max. een vijftal.

    x Het rekeningnummer kan u bekomen aan het onthaal van de gevangenis. Dit kan met een overschrijving, maar nog sneller is via een postwissel (=postmandaat). Een service van Bpost, waar u een klein bedrag voor betaald (ik geloof de prijs van een postzegel). En het belangrijkste zoals ‘rememberme’ al had aangehaald: bij mededelingen zijn/haar volledige naam vermelden. Als er iets fout gaat, is het meestal doordat men dat vergeet.