Ga naar de inhoud

Re:wat moet ik doen???

Home Forums Familie van gedetineerden wat moet ik doen??? Re:wat moet ik doen???

#943
Meisje_80
Deelnemer

  @katrien: ja hij moet nog zeker tot 2012 zitten. Eind volgend jaar kan hij uitgangen aanvragen en eind 2012 kan hij misschien naar huis via ET. Als dat goedgekeurd wordt, duurt het nog even eer hij helemaal buiten is. Dus nog zo een jaar of 3 houdt ik me voor. Het is inderdaad nog een hele tijd en hoop echt dat ik het zolang kan volhouden alleen!
  Ik schrijf hem veel en hij mij ook. Ook probeert hij me elke dag te bellen. Uit die dingen probeer ik dan toch weer kracht te halen.
  Ik veronderstel dat jouw vriend ondertussen al buiten is? En weet je omgeving nu al dat je met hem iets had? Reageren ze nu wel positief op jouw relatie?

  @Pluchke: Jouw man heeft dus ook nog wel een tijdje te gaan 🙁
  Vind het wel mooi van je dat je je zo goed houdt voor je zoontje. En het is ook goed dat je hem meeneemt als je op bezoek gaat. Gelukkig begrijpt hij van die hele situatie nog niet veel!
  Waar zit jouw man? Hoe vaak ga je hem bezoeken?
  Die stakingen, zwijg me daar maar over!! Ik heb het ook al meegemaakt! Super vervelend is dat gewoon, zeker als ze het niet op voorhand meedelen.
  Wens je heel veel sterkte! En het is goed dat je je tranen de vrije loop kan laten, want het opkroppen is helemaal niet goed!
  En zolang jij het kunt volhouden en je man graag ziet, is er geen reden om hem te laten vallen!!

  Groetjes