Ga naar de inhoud

Re:Weet niet zo goed wat doen…

Home Forums Familie van gedetineerden Weet niet zo goed wat doen… Re:Weet niet zo goed wat doen…

#1027
saartje
Deelnemer

    Hey laluna

    Eerst en vooral wil ik je al bedanken voor het antwoorden! Sorry dat ik dat niet eerder heb gedaan, maar mijn hoofd staat zo goed als nergens naar.

    Hij heeft mij nu 2x gebeld ondertussen, waar ik enorm blij om ben, want ben anders heel ongerust. Hij moet blijven, voor een maand al zeker, maar hij heeft me gezegd dat hij in beroep is gegaan, dus binnen 2 weken komt dat terug voor de raadkamer of hoe dat ook heet. Hij is er toch fel mee bezig denk ik. Of denk je dat iemand heel dit gebeuren nog kan spelen en zich er zo uit wil halen? Ik stel zo’n vragen omdat ik heel de tijd van niets afwist, dus hij heeft ook al wel gelogen tegen mij. Ook de reden waarom hij daar zit vervormde hij,terwijl hij dan bij het 2de telefoontje toch toegegeven heeft dat hij gelogen had en de echte reden gezegd.
    Eigenlijk spelen er constant vragen in mijn hoofd, waarom, hoe moet het verder,… Het is allemaal niet gemakkelijk en zeker als je nog bij je ouders woont en die er absoluut tegen zijn om hem nog een kans te geven. En toch, ik zie hem echt zo graag, echt alles ging goed tussen ons, zelf zei hij ook dat hij meer dan gelukkig was met mij, maar dan toch nog dingen gaan uitsteken… Maar wat ik ook beslis over onze toekomst, hij legt er zich bij neer. Dat vind ik mooi van hem!
    1 ding vind ik wel zeer raar: hij zit in dezelfde cel als zijne kompaan. Hij wil dat niet, want voor die kompaan maakt het allemaal niets uit, die is precies blij met onderdak en eten…