bellen

 • Auteur
  Berichten
 • #1282
  LENYJACOBS
  Bijdrager

  hoe gaat het in hasselt met telefoneren mag dat maar 1 keer per dag of hoe

  #1283
  Anoniem

  Ik denk dat het overal maar één keer per dag mag, of vijf minuten pêr dag of iets in die zin. Maar de fatik kan natuurlijk meer dan een gedetineerde die 22 uur per dag op zijn cel zit he.

  #1286
  Meisje_80
  Bijdrager

  De gedetineerde in Hasselt kan per dag 50 minuten bellen, telkens in blokken van 10 minuten. Mijn vriend en ik hebben dat eens uitgetest 🙂

  Het hangt af van de afdeling waar hij zit en drukte (hoeveel personen willen bellen) hoelang hij kan bellen. ’s Avonds willen de meeste gedetineerden bellen, overdag minder, omdat er dan veel werken zijn. En het is ’s avonds ook goedkoper voor hen om te bellen.

  Hij moet eerst wel een belcode aanvragen en zorgen dat er geld op de rekening staat. Dit kan 3-4 dagen duren eer dat inorde is.

  Groetjes

  #1287
  LENYJACOBS
  Bijdrager

  bedankt voor het antwoord hij op afdeling 1 maar hij moet dan naar nederland bellen moet hij daar ook een bel code voor aanvragen

  #1291
  Meisje_80
  Bijdrager

  hey

  ja elke gedetineerde die wil bellen moet een code aanvragen, anders kan men niet bellen!

  #1294
  LENYJACOBS
  Bijdrager

  dankje we hebben al gebeld kost onzettend veel geld kun je beter schrijven niet te veel bellen groetjes leny:(

  #1704
  Anoniem

  Hoi,

  Weet er toevallig iemand hoeveel keer per dag dat men kan bellen vanuit de gevangenis van Antwerpen, mijn vriend nl is sinds kort gearresteerd en zit in Antwerpen.

  #1705
  Anoniem

  ps: is er ook een bepaald uurregeling, van hoe laat tot welk uur men kan bellen ?

  #1727
  Djeezes
  Bijdrager

  * Men kan elke dag bellen. Soms mag men tweemaal, naargelang de drukte en het aantal kandidaat-bellers. Tenzij men een tuchtsanctie heeft opgelopen.
  * Telefoneren kan vanaf 6u30 ’s morgens tot 20u30 ’s avonds.

  #1731
  Achterblijver
  Bijdrager

  Als je in Nederland zit kun je beter een sim-kaartje van Lyca.be aanschaffen. Dit is een prepaid kaart en als je daarop gebeld wordt terwijl je in NL zit kost het je 0,15 cent per minuut. De gedetineerde belt de helft goedkoper omdat hij naar een Belgisch nr belt!

  Het scheelt ons 3,91 op 10 minuten bellen 😉

 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.