Ga naar de inhoud

info i.v.m. bezoek in Hasselt

Home Forums Familie van gedetineerden info i.v.m. bezoek in Hasselt

 • Auteur
  Berichten
 • #1202
  Nicolai Shannon
  Deelnemer

   Hallo,

   Mijn vriend zit sinds gisteren in de gevangenis van Hasselt en vandaag was ik met zijn ouders langs gegaan om hem te bezoeken. Helaas mocht ik niet binnen voor hij had aangegeven dat hij bezoek wou van mij en voor ik een bewijs van goed gedrag en zeden had. Zijn er nog mensen wiens partner/familielid in Hasselt zit en dit hebben meegemaakt ?

   Ook heb ik een vraagje i.v.m. post en telefoongesprekken: wanneer en hoe moet hij aanvragen of hij me mag bellen en hoe gaat dit dan in z’n werk ? en mag ik bieven mee nemen als ik deze afgeef aan de balie voor ik op bezoek ga ? want hij had me een brief geschreven en mocht deze niet mee geven aan z’n ouders toen ze hem bezochten, enkel via de post.

   Ik hoop dat iemand me wat meer info kan geven want in de gevangenis zelf zijn ze niet al te spraakzaam.

   Shannon

   #1203
   tilly
   Deelnemer

    hallo,
    Wat ik al raar vind is dat die ouders dit niet tegen jou hebben gezegd,dat je een bewijs van goed gedrag en zeden moest hebben,zij moesten dat ook,net zoals je op de lijst moet staan aangevraagd door je vriend en goedgekeurd door de directeur wat ze hem laten weten,brieven mag je allesten versturen met de post,als adres:de naam van je vriend,zwarte brugstraat,4, 3500 hasselt,
    schrijven mag je zoveel als je wil,bezoek mag hij 3 x per week,hij mag je bellen,als hij dat aanvraagt en geld op zijn rekening heeft voor telefoonkaart,schrijf hem en vraag het hem,hij mag ook zoveel hij wil terug schrijven,je mag wel geen dingen meesturen ook geen zegels en andere dingen,juist maar geschreven papier,alvast sterkte,groetjes tilly

    #1208
    saartje
    Deelnemer

     Hallo Shannon

     Je kan zelf ook brieven afgeven aan de balie of gewoon zelf in de brievenbus van de gevangenis steken. En ik denk, maar ben er niet zeker van, dat je vriend ook brieven mee kan uitgeven, maar dan via de cipiers en met een briefje voor uitgifte. Hij moet dat maar eens navragen in de gevangenis.
     Je vriend kan je elke dag bellen, elk telefoongesprek duurt 10min.

     Je moet hier maar eens rondneuzen tussen de berichten, veel informatie is er al gegeven!

     Veel sterkte
     Saartje

    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.