Ga naar de inhoud

Interviews

Home Forums Familie van gedetineerden Interviews

 • Auteur
  Berichten
 • #658
  Laure
  Deelnemer

   Hallo,

   ik ben een laatstejaars student criminologie en naar aanleiding van mijn thesis over ‘ouders van gedetineerden’ ben ik op zoek naar respondenten! omdat het via officiële instanties niet echt lukt omdat zij niet zomaar namen aan mij mogen geven, probeer ik via deze weg mensen te zoeken die geïnteresseerd zijn om een interview met me af te leggen! er is wel 1 voorwaarde en dat is dat je de ouder bent van een gedetineerde! als je geïnteresseerd bent of je wil meer info, stuur me dan gerust een mailtje naar laurefurniere@hotmail.com !

   groetjes
   Laure

   #708
   Laure
   Deelnemer

    hallo allemaal,

    ik wil nog even een warme oproep doen naar ouders van gedetineerden!
    omdat mijn thesis zich nogal specifiek richt op ouders van gedetineerden, die een leeftijd hebben tussen de 18 en 30 jaar en die ongehuwd, partnerloos en kinderloos zijn,verloopt mijn zoektocht naar respondenten nogal moeilijk!daarom dit bericht op het forum, personen die een zoon of dochter in detentie hebben en die daarover willen praten, mogen zeker eerst een mail sturen naar laurefurniere@hotmail.com om meer uitleg over het interview te verkrijgen!
    het zou super zijn mocht ik via deze weg geïnteresseerden vinden!

    met vriendelijke groet
    Laure

    #710
    rietse
    Deelnemer

     Dag Laure ,

     ik kreeg de vraag om mee te werken via Mw Martine Cambier van CAW , justieel welzijnswerk , ik heb “ja” gezegd en haar toevertrouwd mijn gegevens door te geven .Kreeg je die reeds ?
     Ik hoop dat we momenten vinden want ik ben een druk bezet gepensioneerde onderwijzeres!
     Op maandag en dinsdag vang ik kleinkind(jes) op , ik volg nog een paar cursussen en ik sta mn man ook een beetje bij bij zijn zelfstandige activiteit , elke donderdag naar Tilburg !De dagen en weken vliegen voorbij , daarom was ik eerst een beetje bang om me te engangeren ! Want als ik iets aanvang doe ik het graag goed en dat neemt tijd , begrijp je ?
     Kind en Gezin zou me ook graag mobiliseren als vrijwilliger maar ook dit durf ik niet meer aanvaarden , hoewel ik het leuk zou vinden . Want eens onze zoon terug zal hij ook wel wat hulp en bijstand kunnen gebruiken hé.
     Enfin , we zien wel , ik geef u mijn medewerking!

     Tot onze eerste kennismaking ! Groetjes , Rita.

    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.