Ga naar de inhoud

Radeloos

 • Auteur
  Berichten
 • #307
  Cindy
  Deelnemer

   Sinds december is men vriend geinterneerd in de gevangenis van antwerpen. Het is de eerste maal dat ik met zoiets te maken krijg.kvoel me machteloos.De tijd lijkt wel stil te staan.kheb het gevoel dat ze mijn vrijheid mee hebben afgenomen. kgeniet van niks meer en sluit mezelf meer en meer op. kheb geen idee hoelang ze hem daar gaan houden. Dat is natuurlijk het rotte met internering. Niemand lijkt me te begrijpen tenige dat ik hoor is dat ik hem dan maar moet laten vallen. Zo simpel ligt dat natuurlijk niet ik zie hem ontzettend graag en blijf in hem geloven. Herkent nog iemand dat gevoel en wat kan ik doen om het wat draaglijker te maken? kben nog niet regelmatig op bezoek geweest die pijn hem daar te zien is ondraaglijk. ksta zowat op instorten om dan nog maar te zwijgen over hij zich voelt.

   groetjes 🙁

   #308

   Dag Cindy,

   Ik zou je aanraden om zeker kontakt op te nemen met mijn collega’s van Justitieel Welzijnswerk Antwerpen.
   Je kan hen vinden op volgend adres:

   Tolstraat 21
   2000 Antwerpen
   03-238 59 33
   jwa@cawmetropool.be

   Ik wens je veel sterkte !

   #417
   Stulting
   Deelnemer

    Hallo,
    Ik begrijp je radeloosheid en zou graag met je in contact willen komen zodat we even kunnen “babbelen”omdat ik zoveel herken wat je schrijft.
    groetjes Esmeralda

    #418
    warriormom
    Deelnemer

     Ik herken het gevoel maar al te goed. Bij een internering heb je niets om je aan vast te klampen, geen enkel idee hoe lang die zal duren.
     Is hij al voor de commissie verschenen? Heb je al enig idee waar ze hem naartoe sturen? Het is belangrijk dat hij zo snel mogelijk uit de gevangeis naar een psychiatrisch ziekenhuis kan worden overgeplaatst, desnoods via een rechtbank de overplaatsing laten verplichten mits dwangsom. Wie naar de rechtbank stapt krijgt de laatste tijd wel snel een overplaatsing, per slot van rekening is het arrest Aerts toch ook al meer dan 10 jaar oud. Blijf vechten, blijf hem steunen, ook al is het soms heel moeilijk.

     #448
     Yasmina Enriquez
     Deelnemer

      Dag Cindy,

      Mijn vriend zit in de gevangenis van Antwerpen. Hij is verschenen op het hof van beroep en internering hangt hem boven het hoofd.,
      Zoals jij je gevoelens beschrijft, zo voel ik me ook. Ellendig, machteloos, in geen enkel woorden te beschrijven, gewoonweg rot.
      Uw berichtje is meer dan jaar oud. Misschien is hij weer thuis en kijk je niet meer op deze site.
      Graag had ik contact met je genomen, want heb nood aan een babbel. iemand die me begrijpt hoe moeilijk deze situatie is. indien mogelijk mijn emailadres is y.enriquez@telenet.be
      Zo kan je indien je dit wilt natuurlijk je telefoonnummer geven, zo kunnen we misschien afspreken

      Grz Yasmina

     • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.