thuisfront

Home Forums Familie van gedetineerden thuisfront

 • Auteur
  Berichten
 • #1857
  conny
  Bijdrager

  goeiedag thuisfront ik woon in west-vlaanderen en mij zoon zit in tilburg bij jullie , waarom mag mij zoon niet terug komen naar ieper , voor bezoek is voor mij heel ver , en met me zieke mama die pallitieve is het wel zwaar , ik hoop dat je een oplossing kan vinden voor mij zoon terug naar west-vlaanderen terug kan sturen naar ieper , als gra wil weten wie zoon is , zal het zeggen methet volgende bericht dak terug kreeg van jullie MVG conny:(

  #1858

  Beste Conny,

  De afstand tussen Ieper en Tillburg is inderdaad een heel eindje, maar het is niet zo gemakkelijk om iemand naar een andere gevangenis te laten overplaatsen. Een gedetineerde heeft hier ook niets in te zeggen.

  Het enige wat je zoon kan doen, is een aanvraag tot transfer doen t.a.v. de gevangenis van Ieper. Deze aanvraag dient hij door te geven via de PSD/Directie. Het is aan de directie om hiervoor toestemming te geven of niet. Het kan zijn dat het mogelijk is omdat er plaats vrij is en/of dat er een ruil kan plaatsvinden, maar het kan evengoed zijn dat ze niet op de aanvraag ingaan en je zoon het later opnieuw zal moeten proberen.

  Bezit je een doktersattest waarop staat dat je moeder zich moeilijk tot niet kan verplaatsen voor een bezoek aan de gevangenis van Tillburg? Indien niet zou ik hiervoor eens kijken. Het kan wat meer gewicht geven aan de aanvraag tot transfer, maar betekent niet dat ze een transfer automatisch zullen goedkeuren.

  Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Maaike Bervoet
  Team Bezoekruimte, CAW Regio Brugge
  Vlamingdam 36
  8000 Brugge
  Tel. 050 44 57 15
  maaikebervoet@cawregiobrugge.be

 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.