Ga naar de inhoud

Re:DETENTIE IN HET BUITENLAND

Home Forums Familie van gedetineerden DETENTIE IN HET BUITENLAND Re:DETENTIE IN HET BUITENLAND

#601
Liselotte
Deelnemer

  Hey Sandra,

  Dank je wel dat je mijn vragen wilt beantwoorden.
  Mijn vriend is zelf italiaans dus wat dat betreft is het voor hem allemaal makkelijk qua taal. Daarom hoef ik ook niet bij de nederlandse ambassade te zijn denk ik, omdat hij geen nederlander is. Kan jouw man jou eigenlijk bellen? Mijn vriend kan mij niet bellen omdat ik dus geen echte familie ben. Hij mag alleen bellen naar zijn familie in Italie. 1 keer per week.
  Wij schrijven dus erg veel. Maar soms is het lastig om te praten over de situatie daar. Dit omdat het per brief is, en dan ook nog in een andere taal. Wij schrijven namelijk in het italiaans met elkaar. Ik weet zelf heel erg weinig over de gevangenis in italie. En ik hoor veel van hem natuurlijk. Maar ik vind het ook wel fijn als ik wat andere ervaringen kan horen. Vooral omdat jou man in dezelfde gevangenis zit. Ik maak me namelijk wel vaak zorgen. Omdat ik soms vervelende dingen lees over het leven in de gevangenis in italie. Mijn vriend zit met 5 man op 1 cel.
  Hoe vaak kun jij jouw man eigenlijk bezoeken?

  Als je misschien denkt “raar verhaal”, Ik ben zelf gewoon nederlands maar heb 5 jaar in Spanje gewoont. Daar heb ik mijn vriend leren kennen. Wij zijn nu 2 en half jaar samen. Hij is toen in italie opgepakt. En ik ben terug gegaan naar nederland. ( bij mijn familie )
  Ik weet dat dit forum misschien eigenlijk bedoeld is voor nederlanders die vastzitten in het buitenland. Maar ja ik dacht maar zo, overal waar ik wat informatie kan krijgen. heel graag.
  En uiteindelijk zitten we toch allemaal met hetzelfde probleem.

  Veel groeten lis