Ga naar de inhoud

Re:DETENTIE IN HET BUITENLAND

Home Forums Familie van gedetineerden DETENTIE IN HET BUITENLAND Re:DETENTIE IN HET BUITENLAND

#637
Liselotte
Deelnemer

  Hey Sandra,

  Wat fijn voor je dat je je man hebt gezien in december. Wel een eindje rijden met de auto! Maar leuk hoor. Wat een positief nieuws heb je me gebracht trouwens, met het verhaal over je schoonbroer. Mag ik je nog iets vragen hierover. ( als je het niet vervelend vind) Is je schoonbroer ook italiaans, of nederlands. En zijn vrouw is advocate zei je, in italie of hier? Had hij een lange straf die hij uit moest zitten. En hoelang zat hij al vast voordat hij huisarrest kreeg?
  Mijn vriend zit nu 9 maanden vast. En zijn straf zou rond de 3 en half jaar zijn. Dus hij heeft nog ruim 2 jaar te gaan. Het zou geweldig zijn als hij huisarrest krijgt. Hoe ervaart jou schoonbroer dat? Wat houdt het eigenlijk in? Je moet gewoon hele dagen thuis zitten of wat? Het maakt mij niet uit, als ik hem maar kan zien. Zelf ziet hij het wel positief in. De aanvraag is als het goed is al gedaan, en hij verwacht zelf dat hij in mei waarschijnlijk naar buiten mag. Ik hoop het echt.
  In februari ga je weer naar italie zeg je. Fijn hoor. Hopelijk heb je dan wel wat uren bezoek. En heeft jouw man nog kans op strafvermindering als hij in hoger beroep gaat?
  Mijn vriend schreef mij pasgeleden nog dat hij op streng bewaakte afdeling zit, ik weet niet welke afdeling jouw man zit. Als ik een brief schrijf naar hem zet ik er altijd bij ( G12 ) misschien heeft dat er ook iets mee te maken. ( maar misschien ook niet hahah)
  Ik hoop dat ik niet te persoonlijke vragen heb gesteld.

  Groetjes Liselotte