Ga naar de inhoud

Re:vriend in gevangenis hasselt

Home Forums Familie van gedetineerden vriend in gevangenis hasselt Re:vriend in gevangenis hasselt

#1084

dag Luna,

ik kom net terug van Hasselt vandaag. bedankt voor je reactie!
Ik heb m’n vriend leren kennen in Mechelen, daar zat hij in voorarrest en daar was de gespreksgroep.
Hij is naar Hasselt overgeplaatst omdat hij daar woonde toen hij opgepakt werd. Zijn vriendin heeft hem vervolgens in de steek gelaten en enkene maanden later leerde hij mij kennen.
Zijn overplaatsing terug naar Mechelen is aangevraagd, met als reden de lange afstand voor mij, en familie die in het Antwerpse woont, en goedgekeurd maar gaat pas in na de uitspraak van zijn beroep en die is pas 10 februari.:( nog even wachten dus..er is 5 jaar gevraagd en hij zit bijna een jaar nu. Volgens hem moet je toch rekenen op de helft uitzitten met de laatste 6 maand verlof of kans op enkelband. Dat zou dan willen zeggen vanaf feb 2012 verlof, als dat zo zou zijn zie ik ‘t wel zitten, denk ik nu toch.
Ik leer hem eigenlijk kennen door onze dagelijkse telefoontjes en een uurtje bezoek. Ik ga soms 1 keer en soms 2 keer per week. 1 keer per week in ‘t begin en ik miste hem teveel. Een relatie starten in de gevangenis is niet evident maar vanaf dat ik hem zag was er iets tussen ons.
Hoe ervaar jij alles ? hadden jullie al lang een relatie ?
de terugkeer naar de buitenwereld… ik vraag me dat ook af, hij praat daar verlangend over en ik denk niet dat hij veel problemen gaat hebben maar waar ik aan denk is hoe gaan onze mannen weer werk vinden enzo.

Graag hoor ik je terug, denk dat praten hierover en in hetzelfde schuitje zitten ons helpt ..

groetjes Karin