Ga naar de inhoud

Re:Weet niet zo goed wat doen…

Home Forums Familie van gedetineerden Weet niet zo goed wat doen… Re:Weet niet zo goed wat doen…

#1178
saartje
Deelnemer

    Is eigenlijk wel mooi: je weet niet wat te doen, maar toch heb je al opzoekwerk verricht om een advocaat van België te vinden. Ik hoop echt dat het je lukt!!! Heb er zelf geen ervaring mee, dus kan je hier spijtig genoeg niet mee helpen. Maar zo zie je wel dat je om hem geeft en hem nog verder wil helpen.
    Heb je al eens gedacht aan het schrijven van een brief? Probeer dat eens,zodat je op die manier je frustraties al wat kwijt kan, want het gaat precies nog even duren voor dat je hem kan zien. Het helpt heel veel om de dingen van je af te schrijven en ik ben er zeker van dat je man je zal begrijpen en zal beseffen wat hij gedaan heeft. Maar geef hem ook een woordje steun, want ook dat zal hij goed kunnen gebruiken (als je dat wil hé). Voor hem is het ook erg dat hij niets meer voor jullie kan doen, terwijl hij dat zeker wel zou willen! Ik weet het, het is zijn verdiende loon, maar hij krijgt zijn straf en je mag hem zelf ook nog straffen, maar het is ook maar een mens. Ik weet niet wat hij verkeerd gedaan heeft, het zijn mijn zaken ook niet, maar er zal wel een reden voor geweest zijn. Mijn vriend deed het niet eens voor zijn eigen, want hij had eigenlijk wel alles wat hij wou. Maar geld is iets vies en zeker als mensen het hard kunnen gebruiken.

    Ik weet dat ik je in de richting zit de duwen om hem nog een kans te geven, omdat ik het zelf ook heb gedaan en omdat ik er tot nu toe nog geen spijt van heb. Ik zeg wel: tot nu toe. Ik weet ook niet hoe alles gaat aflopen, maar ben wel blij dat ik er voor hem kan zijn. Natuurlijk moet jij zelf je beslissing nemen en kijken wat voor jou en je kindjes het beste is!!!! Ik zal je in elk geval steunen, wat je ook beslist!

    Groetjes en hou je goed