Ga naar de inhoud

Re:Weet niet zo goed wat doen…

Home Forums Familie van gedetineerden Weet niet zo goed wat doen… Re:Weet niet zo goed wat doen…

#1258
saartje
Deelnemer

  Hey Life

  Mijn vriend is nu enkele dagen vrij ja 🙂 Daar ben ik heel gelukkig om!!! Maar ik heb nog steeds niets tegen mijn familie verteld. Ik durf niet, ik kan het niet, ik ben bang voor hun reactie 🙁 Toch zijn er al plannen om samen iets te huren en met elkaar verder te gaan. Het geeft zo’n dubbel gevoel: ik ben blij omdat ik hem terug bij me kan hebben en toch heb ik zoiets van ‘ ik kan mijn ouders dit toch niet aandoen’. Is het abnormaal dat ik met mijn vriend verder wil omdat hij in de gevangenis heeft gezeten?
  Life, als je eens wil babbelen, dan ben ik zeker bereid naar je te luisteren, want het is zeker niet gemakkelijk! En idd, als je minder dan 3 jaar krijgt, moet je 1/3 van je straf zitten. En elektronisch toezicht is zeker nog een optie!!! Hopelijk mag je man overkomen naar België, dat zou het al een pak gemakkelijker maken, maar je schrijft en belt elkaar toch hoop ik?
  Hou je maar sterk en haal vooral veel liefde uit de dingen die je man zegt, schrijft of doet. Dat heb ik ook gedaan en ook al heeft hij een fout gemaakt en laat hij je nu even alleen…ik hoop dat hij er toch voor je is, op een andere manier dan wel, maar het doet veel.

  sterkte
  saartje