Ga naar de inhoud

saartje

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 29)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1258
  saartje
  Deelnemer

   Hey Life

   Mijn vriend is nu enkele dagen vrij ja 🙂 Daar ben ik heel gelukkig om!!! Maar ik heb nog steeds niets tegen mijn familie verteld. Ik durf niet, ik kan het niet, ik ben bang voor hun reactie 🙁 Toch zijn er al plannen om samen iets te huren en met elkaar verder te gaan. Het geeft zo’n dubbel gevoel: ik ben blij omdat ik hem terug bij me kan hebben en toch heb ik zoiets van ‘ ik kan mijn ouders dit toch niet aandoen’. Is het abnormaal dat ik met mijn vriend verder wil omdat hij in de gevangenis heeft gezeten?
   Life, als je eens wil babbelen, dan ben ik zeker bereid naar je te luisteren, want het is zeker niet gemakkelijk! En idd, als je minder dan 3 jaar krijgt, moet je 1/3 van je straf zitten. En elektronisch toezicht is zeker nog een optie!!! Hopelijk mag je man overkomen naar België, dat zou het al een pak gemakkelijker maken, maar je schrijft en belt elkaar toch hoop ik?
   Hou je maar sterk en haal vooral veel liefde uit de dingen die je man zegt, schrijft of doet. Dat heb ik ook gedaan en ook al heeft hij een fout gemaakt en laat hij je nu even alleen…ik hoop dat hij er toch voor je is, op een andere manier dan wel, maar het doet veel.

   sterkte
   saartje

   In reactie op: hoe hou je je grote liefde als je binnen moet ? #1254
   saartje
   Deelnemer

    Waauw Sake, daar heb ik echt respect voor!!!
    Mijn vriend is net vrij nu en we houden nog veel van elkaar. Ik krijg het alleen niet tegen mijn ouders gezegd 🙁
    Als ik aan niemand anders denk, dan zou ik niet moeten nadenken en dan zou ik zonder pardon met hem gaan samenwonen, maar ik vind het zo moeilijk om mijn ouders te kwetsen…

    groeten

    In reactie op: hoe hou je je grote liefde als je binnen moet ? #1244
    saartje
    Deelnemer

     Ik hoop hetzelfde voor jullie, maar ook voor mij en mijn vriend! Het is niet gemakkelijk, maar het kan lukken!

     In reactie op: hoe hou je je grote liefde als je binnen moet ? #1242
     saartje
     Deelnemer

      Hallo Roland

      Een relatie kan stand houden hoor als je daar zit, maar je moet echt van elkaar houden, er voor elkaar zijn en in elkaar geloven.
      Het is natuurlijk niet gemakkelijk, maar het kan wel!!! 🙂

      Groetjes

      In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1236
      saartje
      Deelnemer

       Helaas voor u dan toch, want het is minder dan 3 jaar. Maar ik zie wel hoe het verder gaat aflopen. Toch bedankt voor de uitleg!

       In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1234
       saartje
       Deelnemer

        Hmz te vroeg gejuicht :'(

        In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1232
        saartje
        Deelnemer

         Ja, 25 dagen als ik juist denk. Vriend heeft zelf wel al gezegd dat hij niet gerust is totdat die om zijn hoor, maar toch, ik heb het gevoel dat het om is na die dagen. Hij heeft zijn straf nu wel gehad hoop ik.

         In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1230
         saartje
         Deelnemer

          Een beetje hoop mag toch è? Hij heeft zijn proces achter de rug en moet enkel nog de dagen zitten waarin de procureur in beroep kan gaan…

          In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1227
          saartje
          Deelnemer

           Hoera! Het einde is in zicht, nog 2weken en mijn vriend mag (normaal gezien) vrij. Ik ben er heel blij om, maar er is ook een keerzijde van de medaille: de situatie met mijn ouders. Ik heb het steeds maar voor mij uitgeschoven, maar nu de tijd begint te korten ben ik me er meer en meer in aan het opjagen. Ik wil hun niet kwetsen, maar toch gaat het zo’n felle slag zijn voor hun als ik ze ga vertellen dat ik met mijn vriend verder wil… 🙁
           Zijn er mensen die dit mee hebben gemaakt en zo ja, hoe heb je dit dan aangepakt?

           In reactie op: Lijst van goederen in de ‘paaswinkel’ #1223
           saartje
           Deelnemer

            Paaswinkel? Kan daar wat meer uitleg bij, aub?

            In reactie op: info i.v.m. bezoek in Hasselt #1208
            saartje
            Deelnemer

             Hallo Shannon

             Je kan zelf ook brieven afgeven aan de balie of gewoon zelf in de brievenbus van de gevangenis steken. En ik denk, maar ben er niet zeker van, dat je vriend ook brieven mee kan uitgeven, maar dan via de cipiers en met een briefje voor uitgifte. Hij moet dat maar eens navragen in de gevangenis.
             Je vriend kan je elke dag bellen, elk telefoongesprek duurt 10min.

             Je moet hier maar eens rondneuzen tussen de berichten, veel informatie is er al gegeven!

             Veel sterkte
             Saartje

             In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1178
             saartje
             Deelnemer

              Is eigenlijk wel mooi: je weet niet wat te doen, maar toch heb je al opzoekwerk verricht om een advocaat van België te vinden. Ik hoop echt dat het je lukt!!! Heb er zelf geen ervaring mee, dus kan je hier spijtig genoeg niet mee helpen. Maar zo zie je wel dat je om hem geeft en hem nog verder wil helpen.
              Heb je al eens gedacht aan het schrijven van een brief? Probeer dat eens,zodat je op die manier je frustraties al wat kwijt kan, want het gaat precies nog even duren voor dat je hem kan zien. Het helpt heel veel om de dingen van je af te schrijven en ik ben er zeker van dat je man je zal begrijpen en zal beseffen wat hij gedaan heeft. Maar geef hem ook een woordje steun, want ook dat zal hij goed kunnen gebruiken (als je dat wil hé). Voor hem is het ook erg dat hij niets meer voor jullie kan doen, terwijl hij dat zeker wel zou willen! Ik weet het, het is zijn verdiende loon, maar hij krijgt zijn straf en je mag hem zelf ook nog straffen, maar het is ook maar een mens. Ik weet niet wat hij verkeerd gedaan heeft, het zijn mijn zaken ook niet, maar er zal wel een reden voor geweest zijn. Mijn vriend deed het niet eens voor zijn eigen, want hij had eigenlijk wel alles wat hij wou. Maar geld is iets vies en zeker als mensen het hard kunnen gebruiken.

              Ik weet dat ik je in de richting zit de duwen om hem nog een kans te geven, omdat ik het zelf ook heb gedaan en omdat ik er tot nu toe nog geen spijt van heb. Ik zeg wel: tot nu toe. Ik weet ook niet hoe alles gaat aflopen, maar ben wel blij dat ik er voor hem kan zijn. Natuurlijk moet jij zelf je beslissing nemen en kijken wat voor jou en je kindjes het beste is!!!! Ik zal je in elk geval steunen, wat je ook beslist!

              Groetjes en hou je goed

              In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1176
              saartje
              Deelnemer

               Hallo

               Eigenlijk komt dit verhaal een beetje op hetzelfde neer als dat van mij alleen zitten jullie al verder met de relatie dan wij. Ik wou in eerste instantie ook niets meer te maken hebben met mijn vriend, maar al heel snel begon ik hem fel te missen en kon ik door zijn fouten heen het goede in hem blijven zien, net zoals jij dat doet.
               Toen hij in het begin belde hoorde ik gewoon dat het helemaal niet goed met hem ging en had schrik dat het helemaal verkeerd ging aflopen. Ik voelde dat hij iemand nodig had en ben nu wel blij dat ik er voor hem ben! Ik ga nu 2x per week op bezoek en ben echt blij dat ik die stap gezet heb, ook al weet niemand van de familie er iets van. Ik zou dat zeker en vast ook doen als ik jou was, al was het maar voor je eigen om je reactie te zien en te voelen als je hem terug ziet. Ik heb mijn vriend toen ook gezegd dat het zijn verdiende loon was dat hij daar zit en dat vind ik ook nog steeds zo, maar ik wil wel dat hij vrij komt! Hoe sneller, hoe liever! Want in de gevangenis gaan ook veel verhaaltjes rond die niet goed zijn om te horen in zijn situatie.
               Er is 1 vraag die ik me gesteld heb en waardoor ik wist dat ik hem niet kon achterlaten en voor een leven samen met hem moet gaan: hoe zou het zijn zonder hem? Kan ik zonder hem leven? En alleen het gedacht al dat ik hem nooit meer zou zien, deed me verschrikkelijk pijn en deed me wenen. Zelfs nu krijg ik nog tranen in mijn ogen. Mijn gevoelens voor hem zijn gewoon te groot om hem te vergeten en mss zelfs aan zijn lot over te laten zodat als hij vrij komt terug het slechte pad op gaat.
               Ik ben heel blij voor je dat je moeder je steunt in wat je ook beslist! Je hebt zo iemand om op te steunen en om op terug te vallen. Doe dat ook, want het is wel zwaar, zeker al als je kindjes hebt.

               Veel sterkte en hou de moed erin!!!

               In reactie op: Weet niet zo goed wat doen… #1155
               saartje
               Deelnemer

                Ik zit vandaag met opgekropte gevoelens…
                Wat ga ik mijn ouders toch wel niet aandoen!? Zij gaan zo’n slag krijgen en ik durf het hun niet eens vertellen. Wat moet ik er toch mee….

                In reactie op: Hoe is jullie reactie met de buitenwereld? #1133
                saartje
                Deelnemer

                 Hallo Tilly

                 Nee, het is helemaal niet gemakkelijk, daar geef ik je gelijk in! Maar idd, als je van iemand houd dan kan je veel aan!
                 Mijn vriend zijn aanhouding is met een maand verlengd ondertussen. We blijven contact houden: telefoneren, op bezoek gaan en brieven schrijven. Verder zit ik ook al wat rond te kijken om iets te huren. Mijn ouders maken het mij er niet gemakkelijker op, vooral mijn moeder zit constant steken onder water te geven. Ze weet ondertussen dat we nog contact hebben met elkaar (enkel telefonisch) en ze heeft me ook al eens met mijn ring van hem zien lopen (normaal doe ik die hier thuis uit). Dus ik denk dat ze nu wel weet dat onze relatie niet gestopt is. Ik heb nog steeds heel veel schrik voor wat er gaat gebeuren als hij vrij komt, maar dat zien we dan wel zeker…
                 Ondertussen raken we vermoeid van de weinige slaap, maar uiteindelijk gaat het wel en zal alles wel weer goed komen! Mijn vriend heeft voor een moeilijke situatie gezorgd, maar uiteindelijk is hij wel degene en bijna enige die me recht houd!

                 Hoe is het trouwens met u Tilly? Ik begrijp heel goed dat je mensen zoekt die je begrijpen om mee te praten, je mag altijd berichten sturen hoor! Ik kijk bijna dagelijk op deze site!

                 Groetjes

                15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 29)